Koulupäivästä selvitty, hyvä lounas syöty, raakasuklaa jähmettymässä pakkasessa ja kahvin keitin porisemassa. Aurinko paistaa sälekaihtimien läpi olohuoneeseen ja lämmittää ihanasti kasvoja.

IMG_7378

Mulla on levollinen perjantaifiilis, sillä tänä viikonloppuna ei ole tiedossa mitään muuta kuin rentoutumista. Ihan uskomatonta, ettei ole kummempia suunnitelmia tai menoja (okei tietty se hotelliyö, mutta se ajaa ton rentoutumisen asemaa) koko viikonlopuksi! Viime viikot ovat nimittäin olleet allekirjoittaneella aina täynnä kaikenlaisia kissanristiäisiä ja muita meininkejä, joten nyt on aikakin vähän levähtää. Suunnitelmissa olisi pitää tänään kunnon mummoilu -ilta hyvän ruoan ja Vain Elämään parissa. Ajattelin jopa lämmittää saunan pitkästä aikaa! Seura multa vielä puuttuu, tosin ei se yksin oleminenkaan haittaisi, koska nautin myös siitä.

IMG_7372
IMG_7379
IMG_7377

Tänään on muuten Halloween! Itse en oo menossa nyt tänä vuonna mihinkään juhliin, ja ihan hyvä niin… Niinkun sanoin: tekee hyvää ettei ole koko ajan menossa. Hauskaa Halloweenia kuitenkin kaikille! Pitäkäähän lystiä minunkin puolesta jos ootte bilettämään menossa;)

Nyt huitasen kahvin ja pari palaa raakasuklaata naamariin ja lähden lenkille tuohon ihanaan kirpeään syysilmaan vielä kun on valosaa. Kamalaa muuten, kun aurinko laskee jo puoli viiden aikoihin iltapäivällä! Sieltä se talven pimeys tekee tuloaan… Hauskaa viikonloppua ja palaillaan taas pian!

-Laura