Nautiskelen täällä sohvannurkassa höyryävästä glögistä ja napostelen samalla vähän manteleita ja rusinoita. Saavuin hetki sitten koulusta kotiin ja hyppäsin suoraan sohvalle tietokoneen ja peiton kanssa, enkä aio lähteä tästä hetkeen minnekkään. Kamala kylmä viima tuolla ulkona, oon edelleen ihan jäässä! Viime viikko ja viikonloppu oli täynnä kaikenlaista ohjelmaa ja tuntuu, etten kunnolla taaskaan ehtinyt nauttia viikonlopusta ennenkuin se oli jo mennyt. Toisaalta, tämä viikko onkin sitten taas huomisen luennon jälkeen tyhjää täynnä, joten voin viettää viikonloppua vähän jäljessä jos siltä tuntuu.

15626543310_e01079f561_o

Oon nyt lähiaikoina mietiskellyt paljon tulevaisuutta ja yrittänyt selkeyttää ajatuksia siitä, mitä mä ihan oikeasti haluaisin opiskella. Opiskelen siis tällä hetkellä kyllä liiketaloutta ammattikorkeakoulussa, mutta tiedän, ettei tämä ole se tie jota haluan kulkea sinne työelämään saakka. Tietenkin olen kiitollinen koulupaikastani ja panostan sekä projekteihin että muihin tehtäviin täysillä, mutta valehtelisin jos väittäisin etten ole harkinnut koulun keskeyttämistä jonkun muun opiskelupaikan vuoksi.

15191414404_8279f96dec_o

Olen aina ollut huono tekemään isoja päätöksiä, enkä koskaan ole tarkkaan tiennyt mitä haluaisin tulevaisuudessa opiskella tai ennen kaikkea tehdä työkseni. Pienenä mä halusin olla näyttelijä tai muusikko, mutta ne haaveet on tässä vuosien varrella kariutuneet pikkuhiljaa. Vaikka edelleen salaa ehkä toivon, että nuo lapsuudenhaaveet voisi toteuttaa, tuntuu ettei motivaatiota niihinkää oikein tällä hetkellä ole. Musiikki kulkee kuitenkin aina mukana harrastuksena, ja se riittää tällä hetkellä minulle.
Nyt kun lukio loppui keväällä ja päätöksiä täytyi alkaa ihan tosissaan tekemään, huomasin olevani ihan hukassa näiden tulevaisuusasioiden kanssa. Joo, olenhan mä nuori eikä vielä tarvitsekaan tietää, mutta täytyyhän sitä joku suunta olla! Täytyyhän mun jossain vaiheessa tietää…

15191432954_1619dbd2af_o

Mua kiinnostaa paljon ravitsemus- ja liikunta-ala, ja todennäköisesti jotakin niihin liittyvää lähtisinkin sitten opiskelemaan. Haluaisin käydä personal trainer koulutuksen ja samalla opiskella ihan perinpohjaisesti ihmisen anatomiaa ja ravitsemusasioita, mutta en ole vielä löytänyt tälle visiolle sopivaa toteuttamistapaa. Ajattelinkin nyt ihan tosissani ottaa itseäni niskasta kiinni tämän asian suhteen, ja alkaa selvittämään missä voisin mahdollisesti näitä asioita opiskella.

15809504881_6fa35119db_o

Harmittaa, että stressaan tästä asiasta ihan huomaamattakin, jolloin se vaikuttaa myös mielialaani. Toivoisin vaan, että voisin kokea jonkun valaistumisen ja tietäisin tasan tarkkaan miten toimia tai edes mihin päin suunnata. Onneksi en varmasti ole yksin tämän asian kanssa, eiköhän sieltä ruudun toiseltakin puolelta löydy edes yksi, joka on ihan yhtä hukassa kuin minäkin. Olisi kiva kuulla millaisia ajatuksia ja suunnitelmia teillä on näistä tulevaisuusasioista.

Onko teillä ollut tällaista kriisiä tulevaisuuden suunnitelmista tai onko se ehkä edessä? Kertokaa rohkeasti omia kokemuksia ja ajatuksia:)


Tsemppiä uuteen viikkoon ja kuullaan taas pian!

-Laura