IMG_8403
IMG_8414
IMG_8305
IMG_8372

Vatsa täynnä ja mieli pirteänä täällä tämän sunnuntaipäivän jälkeen. Heräsin aamulla aikaisin salille, jonka jälkeen suuntasin nopsasti kodin kautta kohti Kalliota ja Sandroa. Oltiin aika hyvissä ajoin jo mestoilla (krhm… 45 min ennen brunssin alkua :D), joten käppäiltiin pitkin Kolmatta linjaa ja napsittiin samalla vähän kuvia. On toi Kallio kyllä magee mesta, täytyis joku kerta mennä sinne ihan kunnolla palloilemaan. Saatiin tuo 45 minuuttinen kulumaan suht. nopeasti ja vihdoin päästiin itse brunssin kimppuun!

IMG_8412
IMG_8421

Ja no, en tiedä tarvisko tätä nyt edes sanoa, mutta Sandro oli (tavalliseen tapaansa) ihan loistava! Väitän, ettei koko paikassa ole edes mahdollista syödä huonosti tai saada huonoa palvelua, koska ihan joka kerta kun mä olen siellä käynyt, oon lähtenyt kotiin enemmän kun tyytyväisenä. Parasta ruoan lisäksi on mun mielestä ehdottomasti henkilökunta, joka on täynnä mukavia ja aitoja ihmisiä. Välillä mua ainakin itseäni asiakaspalvelussa ärsyttää, kun se on niin teennäistä ja menee aina saman kaavan mukaan. Sandrossa meininki on aitoa ja rehellistä, ja mikä parasta: paikka on täynnä kansainvälistä porukkaa! Lisää tällaista, kiitos.

IMG_8437

Summa summarum: mahtava päivä ja kiva joulukauden aloitus (eikö se tänään nimittäin virallisesti alkanut?). Ois ollu hauska mennä brunssin jälkeen kattomaan keskustaan vielä jouluvalojen sytyttämistä, mutta noiden ruokaövereiden jälkeen oma sänky houkutti vähän enemmän. Kiitos ihanalle Tuulille seurasta ja ennen kaikkea brunssista! Täällä nyt onnellisena makoilen peiton alla ja tajusin juuri, että huomenna on vapaapäivä. Se tarkoittaa pitkiä unia ja rauhallista aamua, jihuu!

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva sunnuntai. Kuulemisiin!
-Laura