Lauantaiaamu. Kuppi xocoa. Smoothiebowl. Modernin perheen uudet jaksot. Peitto. Uusi, maailman mukavin kollari. Ei kiire mihinkään.

image
image
image

Oon ottanut viimepäivät tosi rennosti ja on ollut ihanaa vaan rentoilla, vaikka tuntuukin vähän hölmöltä makoilla kokoajan sängyssä ja torkahdella sinne tänne. Toi loma oli kuitenkin niin hektinen, kun oltiin koko ajan menossa, että on ihan hyvä kerätä energiavarastoja täyteen tässä viikonlopun aikana. Ensi viikolla palaan sitten taas kouluun (hyi kamalaa!!) ja töitäkin näyttäisi olevan. Kaippa tää arki tästä lähtee taas liikkeelle, vaikka huvittaisikin tehdä kaikkia muita asioita.

Tänään tiedossa Greenstreetin raakakakku -workshop äidin kanssa. Odotan innolla, että pääsen pitkästä aikaa leipomaan ja lopulta kahvittelun merkeissä maistamaan meidän aikaansaannoksia. Toi workshop on ollut mun to do -listalla jo pitkään, ja nyt vihdoin pääsen sinne! Lähdenkin tästä pian salille ja sen jälkeen pikkuhiljaa Helsinkiin päin workshoppiin. Kiva päivä tiedossa ja ihanaa, kun on kerrankin vapaa lauantai, eikä tarvitse olla töissä.

-Laura

p.s. kuvasin eilen mun matkaostoksia videolle, joten saatte pian nähdä mitä Jenkeistä tarttui mukaan!