Huhhuh, mikä päivä! Herätys soi jo klo 6.30 ja reippaana meikäläinen oli töissä kasin aikaan aamulla. Olin jo ihan varautunut ihanaan neljän tunnin aamuvuoroon, kunnes pienen häslingin takia jäinkin sitten töihin puoli neljään saakka iltapäivällä. Vaikka työpäivä oli pitkä, se meni kuitenkin yllättävän kepoisesti (onks toi edes sana?!). Oon ollut koko päivän tosi kova draivi päällä, vaikka yöunia ei viimepäiviltä olekaan kertynyt kovin kiitettävää määrää. Ehkä huomenna lepäillessäni mulle iskee joku totaalinen lamaantuminen?:D
Töiden jälkeen reippailin salille, jonka jälkeen syötiin ihana sushi-illallinen poikaystävän kanssa. Saatiin tänään illalla myös tuotua ja laitettua mun peili vihdoin tänne kämppään, ja nyt ei tarvitse enää yrittää tiirailla parvekkeen ovesta, miltä päivän vaatetus näyttää… Thank God.

Untitled

Huomenna aion nukkua niin pitkään kun nukuttaa, nauttia aamiasta katsellen tänään aloittamaani uutta sarjaa, Devious Maidsia (joo, katoin Kimmon jo loppuun, hups!) ja ylipäätään fiilailla sunnuntaita. Se ois nimittäin viimenen lomapäivä kyseessä, iik! Ajatuksena olis myös käydä kaupoilla hakemassa pari tärkeetä puuttuvaa juttua tänne kotiin (mm. pyykinkuivausteline, jes!) ja siinä samassa hakea Stadiumista yhdet aika söpöt urheiluliivit, joita sovittelin tossa pari päivää sitten. Oon viimeks ostanut uudet urheilurintsikat varmaan, ööh, apua… Kaks vuotta sitten!? Say what? On siis todellakin aika hankkia yhdet uudet, jos ei toisetkin.

Untitled
Untitled

Ilmoittauduin muuten eilen kauan haaveilemalleni crosstraining -kurssille! Se alkaa jo tiistaina ja valmennus kestää siis kolme viikkoa. Kun olen käynyt tuon perusvalmennuksen, saan alkaa käymään ihan ohjatuilla crosstraining tunneilla, joita järkätään mun salilla. Mahtavaa! Olen ihan oikeesti haaveillut tästä ainakin vuoden päivät ja olen ihan superinnokas tällä hetkellä:) Tiedän, että crossfit ja crosstraining -tyyppinen treenaaminen sopii mulle ja olen jo kauan haaveillut pääseväni harrastamaan kyseisiä lajeja ihan kunnolla. Mutta juttua CT:stä ihan varmasti lisää sitten myöhemmin!

Sorppa vähän sekalaisesta tekstistä, mutta halusin niin kovasti vaan tulla moikkailemaan ilman sen kummempaa asiaa! Nyt pähkäilen pitäisikö vielä valvoa tunti ja katsoa yksi jakso tuota uutta sarjaa vai painaa pää tyynyyn… Hmm, decisions, decisions…
-Laura