Mua vähän jopa nolottaa tulla tällasella kuvasaldolla edes postaamaan tuosta viikonlopun kylpyläreissusta, mutta koska siellä oli niin ihanaa, ajattelin että postataan nyt sitten.

IMG_7374
IMG_7400
IMG_7394

Täytyy kyllä vahvistaa kaikki kehut, mitä olin tuosta Långvikin kylpylähotellista kuullut, sillä paikka oli mun mielestä aivan täydellinen tollaselle minilomalle. Huone oli avara ja oikein passelin kokoinen kahdelle hengelle, ja vielä täydellisemmän siitä teki ihana merinäköala Långvikin omalle rannalle. Kesällä olisi ihan huippua mennä tuonne miniloman yhteydessä SUPpaamaan!

IMG_7371
IMG_7267
IMG_7376

Kun saavuttiin lauantai-iltapäivänä paikalle, suunniteltiin menevämme pikaisen huonetsekkauksen jälkeen heti salille ja siitä uimaan/saunomaan. Sali oli kuitenkin pienoinen pettymys, ja treenin sijaan tein pitkät, avaavat venyttelyt ja sain kropan rentoutettua. Meillä oli pöytävaraus vasta yhdeksän aikaan illalla, joten ehdittiin lillua altaissa ja saunoa ihan pitkän kaavan mukaan. Saunomisen jälkeen olo oli aika nuutunut ja väsynyt, mutta illallinen poltteli mielessä ja piti meidät kuitenkin hereillä pienestä välikuolemasta huolimatta. Ja huh, että se ruoka oli hyvää! Nautittiin alkupalaksi valkosipulietanoita (ne oli mun herkkua joskus pienempänä, enkä oo syönyt niitä varmaan ylä-asteen jälkeen!), ja pääruuaksi aivan taivaallinen annos peuranlihaa pottumuusin ja puolukoiden kera. Voi kun olisin tallettanut meidän molempien ilmeet maistettuamme tuota peuraa – maukkainta lihaa mitä olen ikinä syönyt, ja nyt en muuten valehtele!

IMG_7269IMG_7260

Oikein onnistunut miniloma siis, voin todellakin suositella teille kaikille! Todettiin poikaystävänkin kanssa, että on tultava kyllä pian uudestaan.

Mä siirryn nyt sohvalle kattelemaan telkkaria ja napostelemaan iltapalaa! Ihanaa loppuiltaa ja mukavaa uutta viikkoa kaikille!
-Laura