Siis kuinka jees on ollut herätä joka aamu viimeisen viikon ajan tohon upeaan kevätsäähän? Todella jees! Viime viikon kiireiden jälkeen olen minäkin saanut osani tuosta taivaalla porottavasta kaverista, enkä tunnu millään saavani tarpeeksi! Tuntuu, että yritän koko ajan keksiä jotakin tekemistä, että saisin vaan olla ulkona ja liikkua tuossa ihanassa kevätsäässä. Milloin se on kävelylenkki kaverin kanssa, ulkotreeni, pyöräily kauppaan tai kahvittelureissu Helsinkiin – kaikki ovat olleet päteviä syitä lähteä nauttimaan auringosta ja jättää velvollisuudet odottamaan huonompia säitä, heh.

image
image

Eilen oli varmasti yksi tämän alkavan kevään lämpimimmistä päivistä, ja uskaltauduin vetämään päälle aika keväiset kledjutkin! Jalkoihin eksyi pitkästä aikaa jotain mustista housuista poikkeavaa, kun vedin päälle nuo kirpparilta löytämäni varsin keväiset pökät. Niiden kaveriksi maailman mukavin kollari Brandy & Melvilleltä ja jalkoihin lepparipopot. Kyllä oli sekä keväinen, että todella mukava fiilis näissä kuteissa, ja mikä tärkeintä, ei tullut kylmä!

image
image
image
image

Tänään mulla ei ole mitään kummempia suunnitelmia, ja ajattelinkin lähteä tästä piakoin vähän ulkoilemaan. Sen jälkeen otan itseäni niskasta kiinni ja väännän parit enkun tehtävät pois päiväjärjestyksestä. Sitten palkitsen itseni ihanalla lounaalla, nimittäin tarkotuksena olisi pitkästä aikaa tehdä joku ihana kasvissosekeitto! Illemmalla mulla olis crosstraining -treenit ja sen jälkeen saan tänne mun luo vähän vieraita, kun mummi on saapunut Espooseen viikonlopun viettoon. Aika kivalta päivältä kuulostaa! Miten te ootte nauttineet näistä ihanista aurinkoisista päivistä? Ollaanko sielläkin jo ihan kevätfiiliksissä?

Ainiin ja hei! Meitsi on mukana Indiedaysin ja Brand -mallitoimiston kisassa, jossa haetaan nyt Brandin listoille uutta mallia! Olen aina ollut kiinnostunut mallintöistä, ja nyt tuli hyvä mahdollisuus osallistua kilpailuun, jossa tosiaan voi voittaa paikan Brandin listoille. Käykääpä siis äänestämässä mua kisan blogissa täällä. Olisi ihan mahtavaa päästä jatkoon ja mahdollisesti voittaa – mistä sitä ikinä tietää:)

-Laura