Oli lauantai-ilta. Ikuisuudelta tuntunut kuusituntinen työvuoro oli juuri päättynyt ja seisoin jännittyneenä ostoskeskuksen parkkipaikalla. Vatsassa oli perhosia ja käteni olivat kylmät.

Olin pitkästä aikaa menossa treffeille. Ja tällä kertaa vielä henkilön kanssa, ketä en ollut aikaisemmin edes tavannut.

Näin hänen ajavan pihaan. Avasin auton oven, astuin sisään ja tuijotimme toisiamme pitkään. ”Moi”, hymyilin ja katsoin silmiin. Hän vastasi hämmentyneen näköisenä takaisin.

Ajettiin rantakahvilaan, jatkettiin siitä myöhemmin syömään ja seuraavana päivänä vielä brunssille. Vietettiin heti ensikättelyssä lähes kokonainen vuorokausi yhdessä. Se olis ollut ennenkuulumatonta, jos kyseessä olis ollut kuka tahansa muu. Mutta koska se olit sinä, niin tapahtui.

_MG_6130

Ensihetkestä lähtien sun kanssa oli hyvä olla. Ei tarvinnut jännittää hiljaisia hetkiä, ei tarvinnut katsoa kelloa. Keskusteltavaa riitti, yhteisiä kiinnostuksen kohteita oli lukemattomia ja samanlainen huumorintaju sai monesti nauramaan.

Meidän ensihetkestä on nyt vuosi.

Se on ollut heittämällä yksi elämäni parhaista. Kulunut vuosi on opettanut, kasvattanut ja tehnyt mut onnellisemmaksi kuin koskaan. Oon sekä oppinut päästämään irti oman pääni sisällä kummittelevista möröistä, että oppinut, mitä pyyteetön rakkaus ja toisesta välittäminen todella tarkoittaa.

_MG_6145

En rehellisesti sanottuna oo koskaan uskaltanut olla kenellekään näin auki, kuin mitä oon sulle. En oo ikinä antanut itsestäni näin suurta palaa, koska oon pelännyt, ettei mua hyväksyttäisi sellaisena.

Mutta sä oot näyttänyt, ettei oo ollut mitään syytä pelätä.

Sä et oo pelkästään mun poikaystävä, vaan myös paras kaveri. Mun tuki ja turva. Ikuinen syli.

Oot se, kenelle soitan, kun kaipaan juttukaveria. Se, kenen kanssa haluan jakaa kaikki ilot ja surut. Se, kenen tiedän aina kuuntelevan, oli kyse mistä tahansa. Se, kenen kainaloon haluan käpertyä iltaisin ja se, kenen vierestä herätä aamuisin.

_MG_6201

Oot mulle jotain, mitä en olisi kuvitellut vielä pitkään aikaan löytäväni. Kiitän joka päivä sitä hetkeä, kun uskalsin laittaa sulle sen harkitsemattoman viestin, josta kaikki loppujen lopuksi alkoi.
Mutta eniten kiitän, että sä todella oot siinä.
Oot korvaamaton. Ja maailman rakkain.
-Laura