Täällä kirjoittelee juuri jäätävältä ostoskierrokselta kotiutunut tyttö. Käytiin nyt vihdoin äidin kanssa Ikeassa hakemassa mulle kaikkea tarvittavaa uuteen kotiin, ja samalla pyörähdettiin vielä Sellossakin DNA-kaupassa tekemässä nettisopimus ja Clas Ohlsonilla hakemassa kaikenlaista tarvittavaa pikkusälää (mm. jatkojohto). Huh! Nyt on ainakin suurinosa jutuista kämppää varten hankittu – tosin ruokapöytä, olkkarin matto ja ruokatuolit vielä uupuu. Alkaa kyllä kipuraja tossa rahankäytössäkin pikkuhiljaa tulemaan vastaan tällä ostostahdilla… Täytyy siis todellakin minimoida kaikki turhat menot nyt hetkeksi.
Mutta niin, maanantaina käydään hakemassa mun ostama sohva sen entiseltä omistajalta, ja samalla kärrätään sänkykin sitten uuteen osotteeseen. Aika lailla siis ensi viikon puolella meikäläinen vaihtaa pysyvästi maisemaa! Ihan siistiä.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled


Tässä kuvia vähän eiliseltä, kun käytiin iskän luona Tapaninpäivä dinnerilä. Nyt on kuitenkin pakko rientää, koska oon menossa vielä yhtiin synttärijuhliin nyt illalla! Hauskaa lauantaita:)
-Laura