Kesä on nyt virallisesti alkanut. Sen todistaa aina ihan viimeistään valmistujaispäivä, jota vietettiin eilen.
Kaikkialla näkyi juhlaväkeä, onnellisia nuoria valkolakit päässä ja meidänkin koti täyttyi vieraista, kun juhlistettiin mun pikkuveljen valmistumista. Täydellinen tapa aloittaa kesä, etten sanoisi.

_MG_5933

Juhlat meni nopeasti ja päivä oli ihana – täynnä onnellisuutta ja rakkaita ihmisiä saman katon alla. Olin illalla kotiin tullessani niin hyvillä mielin, että teki pitkästä aikaa mieli lähteä juoksemaan ihan kunnon pitkä lenkki. Mulla oli sellainen aavistus, että nyt kulkisi (lienee runsaan kakunsyönnin ansiota), ja niinhän se kulki – paremmin, kuin piiiiitkään aikaan.

_MG_5922
_MG_5938

Kiitos juoksuflow:sta kuuluu suurimmaksi osaksi tälle soittolistalle. Askel tuntui nimittäin paljon kevyemmältä ja lennokkaammalta, kun kuulokkeissa pauhasi lempimusa. Hyvä musiikki on harvoin saanut mua noinkaan vauhdikkaaksi lenkkeilijäksi, mitä olin eilen.

Olin niin innoissani juoksemisesta, että aloin ihan tosissani harkitsemaan, josko sitä osallistuisi lähiaikoina juoksemaan puolimaratonin. Mulle kun toi reilu kympin lenkki alkaa olemaan jo tosi helppo, niin voisin hyvin kuvitella vetäväni sen tuplana. Ehkä jokin päivä innostun treenaamaan juoksua vähän vakavammin ja otan sitten osaa siihen puolikkaaseen maratoniinkin.

Onko joku teistäkin innostunut nyt kesän tullen juoksusta taas uudestaan? Mulla tuntuu ainakin olevan todella kausiluontoista tuo onnistunut lenkkeily. Kesällä se askel vaan kulkee paremmin.

_MG_5936

Mutta, ajattelin, että tuosta mainitsemastani soittolistasta voisi olla teillekin iloa. Tässä siis mun tän hetken lempparilista, jonka kokosin tuossa eräänä päivänä alkavaa kesää fiilistellessäni.

Toimii erityisesti kesäfiilistelyyn, mielialan kohottamiseen ja lenkkeilyyn. Tuun lisäilemään listalle musiikkia jatkuvasti, jottei siihen kerkeä ihan heti kyllästymään. Nyt nautitaan alkaneesta kesästä!

-Laura