Se, että pysähtyy kesken ajomatkan järvenrannalle ja menee hetken mielijohteesta uimaan. Se, että lähtee extemporee ystävien kanssa yhdeksi yöksi Lahteen. Se, että haluaa viettää aikaa niin paljon ulkona, kuin mahdollista. Se, että maaseutu tuntuu juuri siltä oikealta ja parhaalta paikalta olla. Se, että treenaa ulkona. Se, että tuntee olonsa kaikinpuolin onnelliseksi. Se, ettei tee mieli mennä takaisin kotiin.

Untitled

Ne on niitä kesähetkiä, joista mä olen nyt parin viimepäivän aikana nauttinut. Mökkeilyä, mummolassa rentoutumista, ulkotreenejä, saunomista, viileässä järvivedessä uimista, lenkkeilyä, pitkiä iltakävelyitä, kokkailua, syvällisiä keskusteluita, ystävien rakkautta, leipomista, syömistä….


Ja tähän liittyen ajattelin mainita, että mun menoa voi tosiaan seurata vähän lähemmin Snapchatista, josta mut löytää nimellä laurarosilla. Tykkään postailla sinne usein niin kuvia kuin videoitakin, ja ainakin itse musta on kiva seurata niin kavereita kuin bloggareitakin kyseisen sovelluksen kautta. Joten jos meikäläisen meininki kiinnostaa niin suunnatkaahan sinne Snapchatin puolelle. Mitä te tykkäätte snapchatista – käytättekö sitä aktiivisesti vai onko se vielä ihan vieras juttu? 


Untitled

Nyt oon taas vaihteeksi kotona lähes viikon maakuntamatkailun jälkeen. Koko viikonloppu ois tarkotus painaa töitä, koska sitten mulla onkin ensi viikolla taas neljän päivän vapaat. Ulkona alko just ukkostamaan ja mun täytyis ihan kohta lähteä tonne kaatosateeseen työpaikkaa kohti – iiks!

-Laura