Noniin. Jos vaikka nyt ottaisi itseään niskasta kiinni ja palaisi ihan kunnolla taas tänne rakkaan blogin pariin. Viime viikot on tullut vietettyä aikaa aikalailla muissa hommissa kuin tietokoneen ääressä istuessa, ja vaikka mä oonkin nauttinut siitä ihan todella paljon, on aktiivista kirjoittamista ja postaamista ollut ikävä. Oonhan mä täällä ihan suht. aktiivisena pysynyt, mutta mieli ei ole ihan samalla tavalla ollut blogihommissa mukana, kuin mitä se yleensä on. Nyt voisin kuitenkin laskeutua taas hetkeksi alas sieltä leijalemistani pilvistä ja palata vähän enemmän perusrutiineiden pariin. On tullut nimittäin elettyä viimepäivät niin hetkessä ja nautiskellen (mikä on tietty vaan hyvä juttu), että nää ihan tavalliset jokapäiväiset puuhat on jäänyt toissijalle. Kyllä se mun pieni sisäinen kontrollifriikkini vähän yrittää nostaa päätään ja laittaa järjestystä elämään, kun vähän pidemmän aikaa tulee laiminlyötyä näitä jokapäiväisiä peruspuuhia. Ja ehkä ihan hyvä niin.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Mutta nyt on jussit vietetty ja akkuja ladattu! Saavuin juuri äskettäin kotiin juhannuksen vietosta yhdeltä mökiltä, jonne lähtemisestä tein päätöksen vasta pari päivää ennen itse juhannusaattoa. Alunperin suunnitelmissa oli viettää kaupunkijuhannus, mutta kun kutsu mökille kävi, päätin samantien lähteä messiin. Juhannusta on kuitenkin – ainakin mun mielestä – kivempi viettää mökin rauhassa, kuin yksin kotona tyhjässä kaupungissa (nimimerkillä kokemusta on). Ja onneksi lähdin messiin, sillä meillä oli tosi hauska reissu – grillailtiin hyvää ruokaa, tutustuin moniin uusiin tyyppeihin, rentouduttiin saunassa ja paljussa, pulahdettiin ihan super kylmässä järvessä uimassa, ihailtiin juhannuskokkoa, ajeltiin veneellä, makoiltiin, istuskeltiin ja nautittiin. Käteen jäi paljon hauskoja muistoja ja hyvää mieltä, ja jopa vähän harmitti äsken tulla tyhjään ja hiljaiseen kotiin takaisin. Vaikka onhan täälläkin toki aina omat hyvät puolensa.

Tänään mun päivä menee himaa siivoillessa, pyykkiä pestessä, ruokakaupassa käydessä ja ystävän kanssa aikaa viettäessä. Ensi viikko näyttääkin sitten aika kiireiseltä, kun tiistaina alkaa kolmen päivän työputki, jonka jälkeen mulla on kaksi täyttä päivää personal trainer -koulutusta. Huomisen vapaapäivän jälkeen siis vasta viikon päästä saan seuraavan kerran nauttia vapaapäivästä – voi olla, että silloin iskee ihan pikkunen uupumus. Onneksi on kesä ja valo ja kivaa tekemistä. Niiden voimalla uuteen viikkoon. Miten teidän juhannus sujui?


-Laura