IMG_6946
IMG_6927

Vitsit tällä uudella koneella on ihanaa kirjottaa! Kävin siis perjantaina vihdoin ja viimein hankkimassa Mac Book Pron, ja vasta nyt pääsen kunnolla tätä käyttämään. On ollut tosiaan kiireinen viikonloppu töiden, juhlien järjestämisen ja juhlimisen sekä messuilla käymisen ansiosta, joten en ole kerennyt vielä edes tutustua tähän uuteen ihanuuteeni.
Eiliset juhlat meni tosi hyvin, ja mun loihtimat tarjoilutkin näyttivät uppoavan! Juhlittiin ihan suht. rauhallisissa merkeissä syöden, jutellen, viiniä siemaillen ja lautapelejä pelaillen. Sain aivan ihania lahjoja, joita en tosin osannut kyllä yhtään odottaa! Lahjapaketeista paljastui mm. pari erilaista teetä, raakasuklaata, superfoodeja, Bik Bokin lahjakortti, Indiskan jättiteekuppeja pari kappaletta ja hillitön määrä skumppaa… Ainakin riittää tuleviin juhlatilaisuuksiin kuplivaa!
Tänään kävin I love me -messuilla kiertelemässä ja ihmettelemässä kaikkia niitä ihania messustandeja Katan kanssa. Kyseiset messut on jo tuttu juttu aikasemmilta vuosilta, mutta tuntuu että ne vain paranee joka kerta. Ihania superfood -juttuja, protskupatukkamaistiaisia, erilaisia esityksiä ja kilpailuja. Ei siis harmittanut maksaa 11 euron messuparkkimaksua!

IMG_6964

Nyt nautiskelen täällä sunnuntai-illasta levollisin fiiliksin. Laitoin mun huoneeseen oikein tunnelmallisen valaistuksen ja sytytin kynttilöitä palamaan ekaa kertaa tänä syksynä! Samalla napostelen vähän hedelmiä ja lahjaksi saatua raakasuklaata. Teekupissa höyryää (myöskin lahjaksi saatua) Clipperin lakritsiteetä. Huomenna on ihanaa aloittaa taas uusi viikko, kun koulua on vasta puoliltapäivin, ja saan nukkua rauhassa pitkään. Tää mun flunssanikin on oikeestaan jo poissa, ja uskallan huomenna jo mennä vähän liikkumaankin pitkästä aikaa – en malta odottaa! 

Nyt kaivaudun peiton alle. Hyvää yötä!
-Laura