Lakkaamattoman hymyn, punoittavan ihon (kyllä, se saakelin aurinkorasva unohtui), monien tuntien ulkona olemisen, lievän nestehukan, huonoista yöunista huolimatta piisaavan energian ja ylipäätään vaan ihan super hyvän fiiliksen perusteella voisi todeta, että Kesä. Isolla koolla. Meitsi on viettänyt aikamoisen ihanaa kesäelämää nämä pari viimepäivää, eikä loppua vielä – toivottavasti pitkään aikaan  – näy. Nimittäin se lämpö ja valo ja fiilis, mikä tuolla ulkona tällä hetkellä vallitsee, on vaan jotain niin ihanaa. Tätä on odotettu. Vaikka se välillä saisikin ihon araksi ja olon hieman nuutuneeksi.

Untitled


Mä aloitin tänään päivän tehokkaasti heräämällä klo 6.30, ja jo tunnin sisällä herätyksen pirahduksesta olin Hietsun kirppiksellä viikkailemassa vaatteitani myyntipöydälle. Jep, lähdettiin Katan kanssa yhdessä kirppikselle vaatteitamme myymään, kun molemmilla oli jo jonkun aikaa lojunut varastossa pari säkillistä kuteita. Päivä sujui tosi mukavasti ja ihan kiitettävästi se meidän pöytäkin loppujen lopuksi tyhjeni. Ihmiset olivat iloisia ja hyvällä tuulella, niinkuin mekin. Jonkun verran kamaa mulla kuitenkin on edelleen jäljellä, ja saattaapi olla, että uusi myyntireissu tapahtuu vielä tämän kesän aikana. Sen verran hauskaa tuo kirppistely oli!

Untitled


Kuuden tunnin myyntiurakan jälkeen en millään malttanut vielä lähteä kotiin ja päätinkin jäädä pariksi tunniksi nauttimaan kesäisestä Helsingistä. Taivas oli täydellisen sininen, Hietsun rantatie vilisi lenkkeilijöitä ja iloisia bissennautiskelijoita ja meri kuhisi veneilijöitä. Hengitin moneen kertaan syvään, painoin silmät kiinni ja mietin, kuinka hyvältä auringon lämpö tuntui iholla. Niin hyvältä, etten edes muistanukaan. Ja mikä fiilis oli ylipäätään painella menemään shortseissa ja sandaaleissa koko päivän – ihan iltaan asti! Katsoa kesäisen näköistä kansaa, joka ei enää yhtäkkiä kulkenutkaan pää painuksissa ja naama viirulla. Mä en edelleenkään tiedä mitä meille suomalaisille aina tapahtuu kesällä, mutta hyvä, että tapahtuu. Olenhan mä itsekin ehkä himpun verran miellyttävämpi auringon lämmittämänä.

UntitledUntitled

kuvat: Ella

Aivan ihana kesäpäivä takana, eikä melkeen edes harmita viettää huominen koko päivä töissä. Keskiviikkona nimittäin jatkuu taas meikäläisen kesäpuuhat – auringonottoa, treeniä, hyvää ruokaa, kavereita ja työpaikan virkistysiltaa. Sounds good to me! Miten te ootte vietelleet kesäpäiviänne?

-Laura