Poistin eilen hätäpäissäni postaukseni, jossa kerroin tästä Turkin lomasta, kun aamulla tilanne näytti siltä, etten olisikaan ollut lähdössä. Saatiin kuviot kuitenkin selvitettyä, joten matka Alanyaan alkaakin alkuperäisten suunnitelmien mukaan huomenna.

Untitled
Untitled
Untitled

Niille, jotka eivät vielä kerenneet tuota postaustani lukea – kyseessä on siis My Wellness Travelsin ja Tjäreborgin järjestämä viikon mittainen hyvinvointiloma Turkin Alanyassa. Mut ja pari muuta bloggaajaa sekä mediakasvoa kutsuttiin kokemaan tämä täysin uudenlainen konsepti ensimmäisten joukossa, ja huomenna meitä lähteekin sellanen parinkymmenen hengen porukka kohti Turkkia. Mun onnekseni joukossa on jo pari ennestään tuttua tyyppiä – Ella ja Sara – sillä loput porukasta onkin sitten täysin tuntemattomia.

Untitled
Untitled
Untitled

Viikko tulee sisältämään paljon järjestettyä ohjelmaa – treenejä, hyvinvointiluentoja, spa-hoitoja, hyvää ruokaa, retkiä, smoothie -workshoppia ja toki myös vapaa-aikaakin. Kaikkea, mitä nyt tuollaiselta hyvinvointilomalta osaisikin odottaa. Me päästään majailemaan reissun ajaksi yhteen Alanyan parhaisiin hotelleihin, jossa tullaan myös todennäköisesti viettämään lähes koko loma, sillä hotlan palvelut ja ympäristö ovat sen verran houkuttelevia, ettei varmaan tee ihan hirveesti mieli edes lähteä sieltä minnekään.
Tuntuu, että tää loma tuli just oikeaan aikaan, kun viimeinen reilu kuukausi on mennyt välillä aika huonoissakin fiiliksissä, lähinnä murtuneen ranteen ja sen aiheuttamien vaikeuksien takia. Kyllä se vaan taitaa niin olla, että kun jotain vähiten odottaa, niin se tuppaa tapahtumaan.

Untitled

kuvat viime kesän reissulta Kroatiasta
Oon ihan superinnoissani – ja tietenkin myös tosi kiitollinen – että pääsen olemaan osana näinkin hienolta kuulostavaa reissukokonaisuutta. Tuun tottakai päivittämään kuulumisia lomalta sekä tänne blogiin, että myös instagramiin ja snapchatiin (@laurarosilla), niin tekin pääsette meidän meininkeihin mukaan. Huomenna aamulla klo 6.30 lähtö – sitä odotellessa!
Tässä vielä loman esittelyvideo, josta saa vähän käsitystä, mitä on luvassa:

Palataan pian,
Laura