Auringonpaiste. Pilvetön taivas. Lintujenlaulu. Uusi soittolista. Iso kuppi kahvia maitovaahdolla. Rauhassa nautittu aamupala. Niistä on mun vapaa lauantaiaamu tehty.

image

Kyllä sitä osaa arvostaa jotain niinkin tavallista, kuin rauhallista lauantaiaamua kotona. Se on mulle nimittäin harvinaista herkkua. Parasta oli herätä tähän keväiseen – kuulemma tämän vuoden lämpimimpään – päivään ilman kiirettä mihinkään. Vaikka auringonvalo herätti mut jo aikaisin, sain rauhassa kölliä sängyssä ja nukahdella uudestaan niin kauan kuin unta riitti. Nyt aamupalan ja ison kahvikupillisen jälkeen olen valmis aloittamaan tämän kevätpäivän ensin suuntaamalla treeneihin, ja sen jälkeen ystävän kanssa ulos nauttimaan tuosta ihanasta ilmasta. Siis kuinka voikaan nämä pienet asiat tehdä ihmisen onnelliseksi? Vaikka ajatukset olisivatkin ihan solmussa ja elämänsuunnitelmat hakusessa, tällainen kevätsää ja pienet kivat jutut sen lomassa saavat ainakin meikäläisen koneen pyörimään ihan ylikierroksilla! Aurinko, sä teet musta onnellisen!

Eipä mulla nyt tähän lauantaiaamun sen kummempia:) Ajattelin tulla levittämään ilosanomaa tästä kauan kaivatusta kevätsäästä ja kertomaan, että täällä päässä siitä aiotaan nauttia täysin rinnoin! Ainiin, unohdimpa vielä kertoa, että näin kevään kunniaksi meikäläinen kävi pari päivää sitten pätkäsemässä letin vähän lyhyempään malliin! Mitäs siellä tykätään?

image
Superia lauantaita kaikille! Palataan taas pian:)
-Laura