image
image

image

Jos mulle olisi vuosi sitten isketty tollainen hame päälle, en varmana olisi pitänyt siitä. Ei sillä, ettei pitkät hameet olisi kivannäköisiä – itselläni on vain aina ollut joku ihme kompleksi kireiden ja pitkien hameiden kanssa. Ne ovat aina näyttäneet niin kivoilta muiden päällä, mutta kun olen itse pukenut sellaisen päälleni, sen on halunnut vain repiä samantein pois.
Nyt kun sain viikonlopuksi kasan extravaatteita käyttööni Julien matkalaukun kätköistä, uskaltauduin vihdoin kokeilemaan sieltä löytämääni pitkää ja kireetä hametta päälleni. No, hyvinhän se istui ja omasta mielestäni myös näytti tosi kivalta! Itseasiassa innostuin hameesta niin paljon, että pidin sitä päällä kaksi päivää putkeen ja lopulta menin eilen hakemaan omaan vaatekaappiini samanlaisen. Hups. Jos kaikilla lainaamillani vaatteilla olisi samanlainen vaikutus kuin tällä hameella, saattaisi meikäläisen vaatekaappi uudistua aikalailla.

image

Julien vaatteiden lainaaminen muistutti minua myös siitä kuinka kivaa on vaihtaa vaatekappaleita kavereiden kesken! Voin sanoa varmaksi, että oma shoppaileminen vähenisi ainakin neljänneksellä, jos vaihtelisin kavereiden kanssa vaatteita ihan säännöllisesti. Itse ainakin tunnustan turvautuvani heräteostoksiin hätäostoksiin aina silloin, kun omat vaatteet alkavat kyrpimään (eli vähän liiankin usein). Eli kaverit jotka luette tätä, eiköhän aleta vaatteiden vaihtokaupoille?

Tänään oon nukkunut ihan yyber pitkään ja makaan edelleen sängyssä… Ei tee mieli tehdä mitään ja ajattelinkin nyt unohtaa kaiken muun ja tehdä just sitä mitä mieli tekee. Jos siis haluan maata sängyssä koko päivän Netflixiä katellen – se todellakin on OK. Tiistai on muutenkin aina ollut aika lame päivä. Huomenna sitten paremmalla fiiliksellä kouluun ja salille.

-Laura