Makaan yksin aurinkotuolissa kuulokkeet korvilla. Lämpötila on täydellinen – reilu parikymmentä astetta, sininen taivas, auringonpaiste ja sopivasti viilentävä tuulenvire. Nukahtelen tasaisin väliajoin ja havahdun hereille aina kun kappale kuulokkeissani vaihtuu.

DSC_5185
DSC_5361

Katselen ympärilläni makoilevia lomalaisia – pariskuntia, nuoria ja vanhoja, kaveruksia, ystäväporukoita. Kaikki nauttivat olostaan siemaillessaan kylmiä virvokkeita, joita allasalueen tarjoilija käy aina ajoittain heille tuomassa. Pyydän itsekin pullon vettä ja juon sen samantien puoliksi tyhjäksi.

Siinä hetkessä totean, että mulla on ihan tosi hyvä olla. Ei pelkästään siksi, että aurinko lämmittää tai siksi, että olen lomalla, vaan siksi, että just nyt elämä tuntuu tosi hyvältä.

Tuntuu hyvältä maata siinä, olla puhumatta kenellekkään, juoda raikasta vettä ja katsella palmupuita sekä kimaltelevaa veden pintaa. Fiilistellä sitä, etten ole stressannut arkisista asioista viimeisten viikkojen aikana ollenkaan, enkä myöskään tunne huolta tulevasta.

DSC_5257
DSC_5303
DSC_5308

Lääkäri määräsi viime käynnilläni lisää sairaslomaa. Vaikka vielä hetki sitten kaipasinkin arjen ja tuttujen rutiineiden pariin, tuntuu tää ratkaisu itseasiassa ihan tosi oikeelta just nyt.

Kaipaan lisää aikaa itselleni. Just nyt en halua kiirehtiä mihinkään, huolehtia töistä, arjen askareista tai koulusta.

DSC_5246

Just nyt mä haluan fiilistellä elämää, matkustaa, huoltaa ranteeni kuntoon, nauttia pienistä jutuista ja viettää aikaa mulle tärkeimmän ihmisen kanssa.

Kokea uutta – kokea juttuja, jotka olis jäänyt kokematta, jos ranteeni ei olisi ikinä murtunut.

Panostaa intohimoihini. Panostaa itseeni.

DSC_5285

DSC_5382

Olla, ihmetellä ja antaa virran viedä. Niin kliseiseltä kuin se ehkä kuulostakin.

Haluan elää unelmaa, koska uskon, että se on täysin mahdollista.

Elämä saa tuntua joka päivä ihanalta.

-Laura