Hellurei ja hellät tunteet! Popsin parhaillaan lounasta lyhyen koulupäivän ja Hulluilla Päivillä pyörimisen jälkeen, ja pian olis tarkotus lähteä ulos vähän valokuvailemaan. Pääsen taas leikkimään mallia, kun ystävälläni on pari uutta kameraa testattavana ja kuvia pitäisi päästä räpsimään ihan kunnolla. Kelpaa siis oikein loistavasti meikäläiselle! Vaikka tuolla ulkona jyllääkin aikamoinen myrskytuuli (lue: en päässyt tänään pyöräillessäni eteenpäin ja ilmeisesti ei päässyt moni muukaan…:D), on mun mielestä ihan superhauskaa päästä taas valokuvailemaan. Jotenkin se on niin eri juttu kuvailla toisen ohjeistamana ja olla koko ajan siinä kameran edessä, kun on tottunut aina kuvaamisreissuilla ottamaan kuvia myös muista.

image
image

Viikonlopulle olisi tiedossa kaikkea kivaa pientä tekemistä, mm. jumppailua, serkun synttärit ja brunssi. Vaikka huomenna herään taas aikaisin aamuvuoroon, on mulla pitkästä aikaa sellanen pieni viikonloppufiilis päällä. Jotenkin noi työvuorot viikonloppuisin kadottaa sen perjantain ja lauantain hehkun, mutta viimeaikoina mua ei oo enää niin paljon edes häirinnyt koko asia. Muutenkin fiilikset on viime viikkojen aikana olleet tosi hyvät, vaikka ahdistus ja tietämättömyys opiskeluasioista painaa vielä alitajunnassa… Tuntuu, että toisena päivänä olen ihan 100% varma siitä mitä haluan, ja heti seuraavana alan epäilemään ja muutan mieltäni. Miten mulla aina toistuu tää sama kaava kaikessa? Tarvitsisin jonkun vähän tasapainottaman mun ailahtelevaisuutta ja kädestä pitäen näyttämään suunnan, mitä lähteä kulkemaan.

image
image

Mutta kyllä tämä tästä, ainakin niin haluan uskoa. Eihän se kaikilla menekkään niin, että heti tiedetään mitä elämältä halutaan ja lähdetään suoraa päätä sitä tavoittelemaan. Itseni tuntien mulla menee koko prosessiin vielä monta vuotta, vaikka toisaalta se on myös ihan hyvä juttu. Pääsempähän ainakin kokeilemaan paljon kaikkea ja oppimaan, mitkä asiat tuntuvat hyviltä ja mitkä eivät. Turhaa sitä kai pientä päätänsä on vaivata liialla stressaamisella?

image

Jokatapauksessa, tänään ollaan hyvällä tuulella ja tiedossa on kiva loppupäivä! Haluaisinkin sen kunniaksi vähän kysellä teiltä toiveita postauksien ja ylipäätään blogin suhteen. Mitä haluaisitte lukea ja nähdä? Mulla on mielessä kaikenlaisia ideoita, mutta haluaisin kuulla myös teidän mielipiteitä ja kiinnostuksen aiheita:) Kiinnostaako treenijutut, ruokavalioasiat, muoti? Ideoita otetan vastaan ja mielellään sitten toteuttelen teidän toiveita postauksien suhteen!

Railakasta perjantaita!
-Laura