Ai että mä niin fiilistelen tätä aikaa vuodesta: kevätkiireet loppuu, koulut päättyy, valmistujaisjuhlat tulee, lämpötilat kohoaa ja tärkeimpänä – ihmiset herää henkiin. Mä oon lähipäivinä fiilistellyt raikasta, kesältä tuoksuvaa ulkoilmaa ja ollut koko ajan menossa, kun en millään malta kykkiä vaan kotona. Oon päässyt palaamaan viime viikkoisen flunssan jälkeen taas peruspuuhien pariin, mikä on tuntunut ihan superhyvältä! Mä niin vaan nautin ihan kaikesta mitä saan tällä hetkellä tehdä – oli ne ihan perus arkipuuhia tai ei – enkä malta odottaa, että kesän kunnolla alkaessa kaikkea kivaa tekemistä tulee olemaan vieläkin enemmän! Kyllä sitä huomaa, kuinka on tottunut puuhailemaan koko ajan yhtä sun toista, kun tuon viikon pirttihirmuilun jälkeen saan ihan jäätävät kiksit jo pelkästään ruoanlaitosta…

Untitled

Tänään oon käynyt jo heti aamusta treenailemassa, ja täyttämässä koko viikon tyhjyyttä ammottanutta jääkaappiani. Seuraavaksi olisi tiedossa aikamoista foodpreppausta, sillä koko tämä ilta ja huominen päivä menee töissä jäätävän kiireen keskellä. Odotan vaan sitä hetkeä, kun pääsen huomenna vihdoin lähtemään töistä ja suuntaamaan parin tärkeän ystävän ylppärijuhliin. Sitten on kuulkaa voittajafiilis! Päälle aion pukea tuon kuvissa vilkkuvan kukkamekon, joka näki ensimmäistä kertaa päivänvaloa kuukausi takaperin Indiedaysin blogigaalassa. Olen jo siitä illasta lähtien odottanut, että pääsen pukemaan mekon uudestaan päälleni – se on niin ihanan kesäinen, juhlava ja samaan aikaan myös erittäin mukava päällä. Huomaa, että vietän suurimman osan päivistäni ilman meikkiä treenitrikoot jalassa, kun olen niin innoissani siitä, että pääsen sujauttamaan mekon päälle ja laittautumaan.
On kyllä vaikea uskoa, että omista juhlista on vierähtänyt jo tasan vuosi! Tuo ylppäripäivä oli nimittäin sellainen, minkä tulen aina muistamaan – niin paljon iloa, rakkautta, hyvää fiilistä ja onnellisuutta. Sanonkin siis teille, jotka huomenna saatte lakin päähänne: nauttikaa, nauttikaa ja nauttikaa! Huominen on teidän päivä, ottakaa siitä kaikki irti, älkääkä murehtiko tulevaa. Olkaa onnellisia ja tyytyväisiä itseenne, kaikki tulee menemään hyvin. Niin huomenna, kuin elämässä yleensä.
-Laura