Voihan Flow, minkä teit. Hassua, että vasta nyt olin kyseisillä festareilla ensimmäistä kertaa, sillä ne olivat just eikä melkeen mun makuun. Tyylikkäitä ihmisiä, rentoa meininkiä, herkullista ruokaa, hyvää musiikkia, tunnelmallisia valoja, hymyileviä kasvoja, upeita koristeita ja yleisesti vaan niin övericooleja juttuja koko viikonloppu täynnä. Olisin voinut kuvata jokaikisen näkökenttääni osuvan asian, sillä tuo festariympäristö oli jotain niin inspiroivaa ja upeeta! Varsinkin illan hämärtyessä, kaikkien valojen syttyessä, tuli alueelle aivan uskomaton tunnelma – ihan kuin olisi ollut ulkomailla.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Mun artistilemppareita olivat ehdottomasti Diplo, Major Lazer, Years&Years, Tove Lo ja Florence + The Machine. Muita artisteja en pahemmin käynyt edes kuuntelemassa, mitä nyt välillä tuli joitakin keikkoja seurattua sivusta. Keskityin tällä kertaa nimittäin musiikin lisäksi erilaisten ruokapaikkojen kokeilemiseen ja itse festarialueella hengailemiseen, kun siihen kerran Flow niin hyvät puitteet tarjosi.

Kaiken kaikkiaan ihan uskomaton viikonloppu siis takana! Vaikka unta ei tullut varmaan edes puolia normaalin viikonlopun unimäärään verrattuna, oli fiilis koko ajan katossa, eikä väsymys kerennyt painaa kun vasta maanantaiaamuna. Ihmettelinkin tuossa viikonlopun aikana, kuinka mulla pystyi riittämään niinkin hyvin energiaa, kun unta oli tosiaan niin vähän takana. Kai se vaan sitten on niin, että kun on kivaa tekemistä ja fiilis katossa, ei sitä untakaan välttämättä niin paljoa tarvitse. Kiitos siis Flow ja kaikki te ihanat festariseuralaiset, kenen kanssa sain nauttia tästä huikeesta viikonlopusta!

Oliko moni teistä Flowssa? Mitä tykkäsitte?

-Laura