Luentoja ravinnosta, liikunnasta, stressinhallitsemisesta, unen merkityksestä ja ylipäätään hyvinvoinnista. Tehokkaita kehonpainotreenejä niin videoiden, kuin ohjeistavien kuvienkin muodossa. Henkilökohtainen treniohjelma. Ruokavinkkejä ja reseptejä. Niitä on mun päivät viimeisten parin viikon aikana sisältäneet, sillä niinkuin aiemmin mainitsin, oon mukana Liftedin viisi viikkoa kestävässä lifestyle -nettivalmennuksessa, joka keskittyy kannustamaan terveellisiin ja pysyviin muutoksiin ruokavaliota, liikuntaa ja henkistä hyvinvointia koskien.

Untitled

Ensimmäiset pari viikkoa valmennusta alkaakin nyt olla takanapäin ja voin sanoa olevani tosi tyytyväinen. Vaikka mulla onkin perusasiat kunnossa mitä syömiseen ja liikkumiseen tulee, on valmennus silti antanut mulle paljon uutta ja kiinnostavaa tietoa sekä hyödyllisiä ja tärkeitä vinkkejä mm. ruokavalioon liittyen. Jokapäiväiset luennot ovat käsitelleet mielenkiintoisia aiheita aina sieltä terveellisen ruokavalion perusteista laadukkaamman unen saavuttamiseen, ja ne ovatkin antaneet paljon uutta ajateltavaa. Oon saanut paljon hyviä pieniä vinkkejä ruoanlaittoon erilaisten reseptien muodossa, mutta sen lisäksi myös hyödyllistä tietoa erilaisista raaka-aineista – mm. mitä tulisi suosia ja miksi. Stressinhallintaa ja toimintatapojamme käsittelevät luennot ovat laittaneet minut myös miettimään omia toimintatapojani ja jokapäiväistä asennettani. Olisiko ehkä syytä tehdä jotkut asiat eri tavalla? Voisinko huomenna herätä uuteen päivään hymy huulilla, vaikka olisikin lista asioita tehtävänä ja ulkona sataisi vettä?

Untitled

Olen oppinut valmennuksen avulla olemaan pikkuhiljaa itseäni kohtaan yhä lempeämpi ja alkanut uskomaan omiin unelmiini. Valmennuksessa on käsitelytä paljon sitä, kuinka jokaisen meistä tulisi luottaa itseensä ja uskoa omiin villeimpiinkin haaveisiin. Ja mä olenkin pikkuhiljaa alkanut luottamaan siihen, että pystyn kyllä toteuttamaan kaikki unelmani, jos vain uskon niihin.
Mun mielestä yksi valmennuksen parhaita paloja on kaikkien näiden henkisten ja fyysisten positiivisten muutosten ohella ollut se, kuinka lähelle se meitä jokaista valmennettavaa tulee, vaikka tapahtuukin verkon välityksellä. Valmentajat suunnittelivat nimittäin jokaiselle – pienen alkukartoituskyselyn perusteella – oman treeniohjelman  ja myöhemmin valmennuksessa saadaan jokainen siihen tueksi vielä palautetta pitämästämme ruokapäiväkirjasta, ja halukkaat voivat saada vielä ihan henkilökohtaisia vinkkejä valmentajilta Skypen välityksellä. Oon kokenut myös tosi hyödylliseksi sen, että jokaisen luentomateriaalin yhteydessä on mahdollisuus keskustella aiheesta sekä valmentajien että muiden valmennettavien kanssa ja vastata myös pariin luennon aiheeseen liittyvään kysymykseen, jotka valmentajat sitten vielä erikseen ”tarkistavat”.

Untitled

Ylipäätään olen aina tykännyt Liftedin poikien meiningistä ja saanut paljon iloa jo pelkästään siitä, että olen seurannut heidän energisiä ja inspiroivia postauksia Instagramissa ja Facebookissa. Mutta mites sitten nyt, kun saan heiltä vielä ihan henkilökohtaista valmennusta energisten treenivideoiden, hauskojen reseptivinkkien sekä mielenkiintoisten luentojen muodossa? No, helppo varmaan arvata, että hymy on herkässä, kun päivän valmennusmateriaaleja käy läpi! Valmennus on ehdottomasti siis tuonut mun päiviin paljon positiivista energiaa kaiken sen uuden informaation ja hyödyllisten vinkkien rinnalla.

Onko teillä kokemuksia nettivalmennuksista tai muista vastaavista hyvinvointi valmennuksista? Olisi kiva kuulla kokemuksia tai fiiliksiä:)

Mä jatkan siis hyvillä mielin huomenna valmennuksen kolmanteen viikkoon! Oikein ihanaa uutta viikkoa kaikille teillekin, palaillaan taas pian!

-Laura