No huhhuh, olipa lauantai! Eilen vietin siis koko päivän Katan kanssa ensin Indiedaysin järkkämässä blogipäivässä, ja sen jälkeen illalla itse blogigaalassa. Päivätapahtuma meni suht. rauhallisissa merkeissä uusiin ihmisiin tutustuen ja paria luentoa kuunnellen, mutta illalla tunnelma ja fiilis oli sen verran katossa, että oli otettava vähän kuplivaa (tai ei edes niin vähän, kun kerta kaikki juomatarjoilut oli talon tarjoamia) ja juhlistettava tätä mahtavaa tapahtumaa.

IMG_7224
IMG_7172

Meillä oli ihan superhauskaa! Tanssittiin (melko tyhjällä tanssilattialla) ihan fiiliksissä ja hengailtiin uusien ihmisten kanssa – pääsin jopa juttusille muutaman oman lempparibloggaajankin kanssa! Oli hassua olla itse tällaisena bloggaajanoviisina kaikkien niiden menestyneiden ja tiedettyjen tyyppien keskellä, kun tunti itsensä niin ”pieneksi”, vaikka en minä tällä blogilla mitään kuuluisuutta tavoittelekaan. Toisaalta sain paljon motivaatiota ja intoa tähän hommaan, koska musta bloggaaminen on ihan mahtava harrastus! On jotenkin tosi siistiä, että järjestetään näitä blogitapahtumia, jonne tulee ihan laidasta laitaan porukkaa eri puolilta Suomea.

IMG_7154IMG_7170

Kata teki ihan superhyvän drinkin!<3

Tänään oli ihanaa herätä hymyssä suin eilistä muistellessa. Sain paljon uusia blogeja luettavakseni, joita olenkin tässä koko aamun selaillut. Huomasi kyllä, että on eilen tullut juteltua vaikka kelle, kun aamulla instagramissa oli ainakin 10 uutta seuraajaa ja bloginkin puolelle on löytänyt pari uutta tyyppiä – kiitos teille ja tervetuloa lukemaan!

IMG_7209

Ulkona on niin ankee sää, että taidan jäädä tähän sänkyyn makoilemaan vielä pariksi tunniksi, vaikka tässä onkin jo vierähtänyt ihan liikaa aikaa. Ei se mitään, sunnuntait on just tätä varten. Levollista loppupäivää kaikille, nauttikaa siitä, että välillä voi vaan olla.
-Laura