IMG_7388

Oon ollut koko viikonlopun jotenkin tosi alakuloisella ja hieman jopa surullisella tuulella. En tiedä alkoiko tää kaikki siitä, kun katsottiin Katan kanssa perjantaina The Fault In Our Stars (katsokaa tää jos ette oo vielä nähny, tosi hyvä leffa!!!) ja itkettiin kuin pikkulapset, vai onkohan nyt vaan sellainen vaihe ettei mikään oikein innosta. Koko perjantai oli yhtä tunteiden sekamelskaa ja itkin aivan typeristä asioista vähän väliä…
Tottakai saa olla välillä huonolla tuulella – siinä ei ole mitään väärää, mutta mun ongelma on se, että puran huonoa oloani perheenjäseniin ja läheisiin ihmisiin ihan vahingossa. Sitten jälkeenpäin huomaan kuinka tulikin ärähdettyä toiselle aika rumasti. Joskus sitä on niin vaikeeta omien ajatustensa ja ongelmiensa kanssa, että purkaa kiukkuaan ihan väärällä tavalla. Tai näin ainakin mun kohdalla käy vähän liiankin usein.
Kaikesta huolimatta, viikonloppu on ollut mukava ja rento. Kävin tänään aamulla herättämässä oman isäni aamupalatarjottimen ja lahjan kera, ja pian suunnataan isovanhemmille lounastamaan. Perjantaina tehtiin niitä susheja, joista jo mainitsinkin aikaisemmin, ja eilinen päivä meni kotona rentoillessa. Onneksi huomenna alkaa taas uusi viikko kevyesti vapaapäivällä! Täytyy keksiä jotain kivaa tekemistä, ettei tää huono fiilis jatkuisi enää yhtään pidempään. Kai se on myös oman ajattelutavan tulosta, että on monta päivää allapäin, joten nyt positiivisuus peliin ja masistelut nurkkaan!

Ajattelin käydä pienellä happihyppelyllä tyhjentämässä päätä ennen kuin kunnolla aloitan tämän päivän. Levollista sunnuntaita kaikille!
-Laura