Hrrrr! Ulkona alkaa todella olla koleaa ja talvi tekee selvästi tuloaan – kohta on puistakin kaikki kauniin väriset lehdet pudonneet… Liekö sitten tämän kylmän ilman vai liian vähäisen vaatetuksen syytä, mutta meikäläinen on nyt napannut sen kauan kauhutun syysflunssan itselleen. Onneksi tällä kertaa tauti ei ole äitynyt normiflunssaa pahemmaksi (niinkuin mun kohdalla yleensä käy), ja pystyn ihan hyvin tekemään kouluhommia ja käymään töissä + muissa menoissa.
IMG_6228
Saatiin tänään vähän kuvattua asukuvia, joista olen nyt haaveillutkin tämän blogin perustamisesta asti. Itse tykkään lukea paljon blogeja, ja saan inspiraatiota etenkin hienoista kuvista. Mulle itselleni on tärkeää, että omassa blogissa olisikin paljon kuvia, ja nimenomaan kivoja kuvia.:) Bongasin tossa viikonloppuna lenkillä ollessani ton ihanan tienpätkän, jonka molemmilla puolilla kukoisti kauniisti ruskapuita, ja ajattelin heti, että siinä olisi loistava kuvausspotti. Ei muuta kun tuumasta toimeen ja kuvaamaan!
IMG_6227
IMG_6245
Meillä on muuten alkanut koulussa nyt tän syksyn iso myyntiprojekti, joka tehdään viiden hengen tiimeissä, ja käytännössä koulua on vain silloin kun tiimin kesken sovitaan tapaavamme. Tänään sovittiin, että tehdään loppuviikon hommat kaikki itsenäisesti, joten mulla alkoi ihanasti jo nyt viikonloppu! Huomenna vietänkin sitten oikein luksuspäivää, sillä mennään heti aamusta Katan kanssa Fazerille aamupalalle ja käydään mahdollisesti pyörähtämässä kaupoillakin. Iltapäivällä meen vielä lemppariravintolaani, Sandroon, syömään erään ystävän kanssa. Ajatuksena olisi juhlistaa synttäreitäni vähän jälkijunassa. Huhhuh, huominenhan on siis pelkkää syömistä! No, se kelpaa mulle paremmin kuin hyvin!IMG_6248
IMG_6241
Odotan innolla jo viikonloppua, koska lauantaina järkkään pienimuotoiset synttäripippalot lähimmille ystävilleni. Tarkoituksena olisi kokata joku ihana menu, josta voidaan sitten nautiskella koko ilta. Keksittiin myös, että olisi ihan huikeeta pelata pitkästä aikaa lautapelejä! Siis rappakalja, piirrä & arvaa, alias yms… Oon aivan täpinöissä! Kunnon rento koti-ilta tulossa, koska baariin en ajatellut lähteä – ei innosta oikeastaan yhtään… Nyt laitan tän koneen syrjään ja koetan keksiä itselleni jotain rakentavaa tekemistä kun ei oikein muuta voi kun levätä. Pitäisiköhän alkaa piirtämään? Joo ei, tulisin varmaan vaan vihaseksi, koska en osaa. Okei, hauskaa iltaa kaikille ja palaillaan!

-Laura