kuvat: Katarina Kirvesmäki

Heräsin tähän perjantaiaamuun muutamaa tuntia normaalia myöhemmin ja heti silmiä raotettuani oli avattava sälekaihtimet, sillä niiden välistä tulvi pitkästä aikaa ihania oransseja valonsäteitä. Kyllä, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta kuin keväällä konsanaan. Vaikka sairaslomalla edelleen oleskelenkin, tuntuu perjantai ja viikonlopun alku aina jollakin tapaa jännittävältä.

Aloitan viikonloppuni rauhallisissa merkeissä, sillä normaaliin puuhasteluuni ei ole vielä hetkeen palaamista. Äskeinen puhelu lääkärin kanssa konkretisoi toipilaisuuteni, sillä minulle määrättiin vielä viikon verran lepoa rankemmasta urheilusta – kävellä ja joogata onneksi saan rauhallisesti. Ensi viikko menee siis lähinnä arkipuuhasteluiden, töiden teon, koulunkäynnin ja tämän inhottavan piilevän taudin parantelussa. Mutta kyllä tämä tästä – uskon, että tässäkin on kyse jonkunlaisesta testistä psyykeelleni.

Mutta nyt haluan toivottaa kivaa viikonloppua tämän rennon musiikin soittolistan voimin. Kokosin pitkästä aikaa vähän uusia biisejä kasaan ja tein niistä tämän playlistin, jolla itse usein aloitan päiväni.

-Laura