Kävin kesän alussa freesaamassa itseäni pitkästä aikaa kampaajalla, mutta tällä kertaa täysin uudessa paikassa: Alejandra Beauty Salonissa. Tarina siitä, miten alunperin tutustuin paikkaan, on aika hauska, sillä Alejandran työntekijät ovat olleet asiakkainani pienryhmätreeneissä. Joskus sitten tuli treenien jälkeen puheeksi, että voisin tulla testaamaan heidän palveluitaan, kun paikka oli (ainakin minulle) ihan uusi tuttavuus, ja se sijaitsi aivan työpaikkaani vastapäätä. Varasin ajan ja kesäkuussa meninkin käymään värjäyttämässä tukan ja hetken pohdinnan jälkeen myöskin kulmat (!!!).

IMG_4308Tukalle tehtiin perus freesaus: vaaleaa väriä latvoihin ja vähän raidoitusta. Lähtötilanne oli aika tumma ja todella epäfreesi. Vanha väri (joka oli laitettu aivan liian kauan aikaa sitten) oli jo kellastunut ja sävy oli tietyssä valossa myös aika oranssi. Not nice.

Lopputulokseen olin todella tyytyväinen! Väri on pysynyt (yllättävän) hyvin läpi koko kesän, kellastumatta lainkaan. Olen muutamaan otteeseen kyllä pessyt tukan hopeshampoolla, mutta muuten se on saanut olla. Katsokaa nyt tuota eroa!!! Se tuntuu tällaiselle ”käyn kampaajalla kaksi kertaa vuodessa” -tyyppiselle ihmiselle jotenkin niin maailmaa mullistavalta :’D

tukkaKulmien värjäys jännitti. En ole koskaan tehnyt kulmakarvoilleni mitään, vaikka olenkin jo pitkään haaveillut esim. kestopigmentöinnistä tai microblading -kulmista.  Silti en ole koskaan realistisesti harkinnut asiaa.

Aikin työn jälkeä instagramista seuranneena aloin kuitenkin harkitsemaan, josko uskaltaisin tehdä kulmilleni jotakin. Aiki ehdotti ensin hennavärjäystä, jonka myötä saisin hieman käsitystä siitä, miltä mahdollinen kestopigmentointi voisi kulmissa oikein näyttää. Sitten, kun hennaväri olisi kulunut, voisin alkaa harkitsemaan, mikäli haluaisin mennä kestopigmentoimaan kulmani.

IMG_5349Lopputulos oli parempi, kuin mitä olisin koskaan osannut odottaa! Vaikka väri oli aluksi todella voimakas, kului se ihosta pois noin viikossa, minkä jälkeen kulmat olivat täydelliset. Sain värjäyksen jälkeen paljon kyselyitä ja kehuja kulmista (monet jopa luulivat, että olin käynyt teettämässä microblading tai kestopigmentointi -kulmat) ja sen takia halusinkin jakaa tämän kokemuksen myös täällä blogissa.

IMG_4304
IMG_4298Voin suositella sekä Alejandraa, että erityisesti Aikia, jos kulmien värjäystä tai kestopigmentointia harkitsee. Nyt kun oma värini on kulmista jo alkanut kulumaan, meinasin varata syksylle ajan kestopigmentointiin, sillä olen niin rakastunut siihen arjen helppouteen, kun kulmat ja ripset ovat ”valmiina”, eikä naamalle käytännössä tarvitse tehdä aamuisin yhtään mitään!

Haluan laittaa hyvän kiertämään, sovin Aikin kanssa pienen alekoodin, jotta kaikki tekin pääsette halutessanne testaamaan Alejandran palveluita hieman edullisemmin. Syyskuun loppuun asti saat nyt -20% kaikista Alejandran kauneuspalveluista, kun mainitset nimeni (Laura tai Laura Rosilla) ajanvarauksen yhteydessä. Ja jos erityisesti kulmien kestopigmentointi kiinnostaa, sen saa nyt spesiaaliin kampanjahintaan Aikilta 20.8 saakka hintaan 150€ (ovh. 299€), mikä on ihan huikea alennus, jos multa kysytään!

Alejandran palvelulista on muutenkin kattava ja sieltä löytyy kaikkea niin hiusten värjäämisestä ja hiusten leikkuusta sokerointiin ja ripsien pidennyksiin.

Jatkoa ajatellen, voin varmasti sopia Aikin kanssa lisää vastaavia tarjouksia teille, mikäli tykästytte paikkaan:) Toivottavasti tekin tykkäisitte paikasta yhtä paljon, kuin minäkin!

Ihanaa uutta viikkoa!

Laura