Ajattelin ensin, etten tekisi tästä aiheesta omaa postausta, mutta viimepäivien pienen pohdinnan jälkeen päätin, että kirjoitetaan nyt sitten kuitenkin. Indiedaysin Blog Awardseista siis.

Tänä syksynä Blog Awardseissa jokaisella bloggaajalla on taas – viime vuoden tavoin – mahdollista asettaa itsensä ehdolle erilaisiin kategorioihin. Mä en aluksi tosiaan ajatellut, että edes asettaisin itseäni ehdolle, koska mulle palkinnoilla, maininnoilla tai minkäänlaisilla nimityksillä ei ole merkitystä, etenkään kun bloggaamisesta on kyse.

Mulle blogi on aina ollut – ja tulee aina olemaan – paikka, johon saan tulla avautumaan, kun surettaa, pohtimaan elämää, jakamaan ilon hetkiä ja ylipäätään paikka, johon saan postata ihan just niin paljon tai vähän juttuja, kun musta tuntuu. Mulle tää ei oo rahantekoväline, mutta vaikka se joskus mulle elantoa toisikin, tulen aina pitämään blogini blogina, en erilaisten brändien markkinointialustana tai liukuhihnatuotteena.dsc_4353Joten ajattelin tulla kertomaan, että asetin nyt sitten kuitenkin blogini Indiedaysin Blog Awardseihin ehdolle. Ihan vaan siksi, koska ajattelin, että se voisi olla ihan kiva nähdä, jos nyt vaikka sattuisikin saamaan ääniä.:)

Jos haluat äänestää mua, voit tehdä sen täällä tai klikkaamalla alla olevaa äänestysbanneria. Voittajat palkitaan gaalassa lauantaina 5.11, ja äänestys päättyy 30.10, eli ensi viikon sunnuntaina.

ehdokasbanneri_video_1280-x-720

-Laura