Reissu yhteistyössä Blog House Stockholmin kanssa

Vaikka mun maanantai-ilta Tukholmassa olikin aikamoinen katastrofi, pääsin loppureissun aikana kuitenkin näkemään ja kokemaan muutamia sellaisia juttuja, mitä olin toivonutkin kokevani. Käytiin parissa tosi ihanassa kahvilassa, syötiin hyvää kasvisruokaa ja shoppailtiin sekä Mall of Scandinaviassa, että Tukholman keskustan kaupoissa (tosin aika pikaisella aikataululla).

Kerkesin minireissumme aikana kokemaan useamman ihanan makuelämyksen, käymään treenailemassa ja juosten fiilistelemässä kämppämme lähialueen puistoja, näkemään useamman kivan raflan, mehubaarin ja kahvilan (joista suurimpaan osaan ei tällä reissulla vielä keritty) ja ylipäätään fiilistelemään Tukholman rentoa ja tyylikästä meininkiä.

Kyllä toi on vaan sellanen paikka, että sinne on päästävä pian uudestaan – niin paljon vielä kaikkea, mitä haluaisin tuolla tehdä. Lupaan itselleni, että ensi reissu on sellainen, ettei ole kiirettä, stressiä, hätää tai aikatauluja. On vaian Tukholma, sen ihanat raflat, tyylikkäät ihmiset, herkulliset kauramaitokahvit ja kauniit puistot, missä lenkkeillä aamuisin.

IMG_2714 IMG_2499 IMG_2661 IMG_2612 IMG_2593 IMG_2522 IMG_2548 IMG_2733 IMG_2573 IMG_2720 IMG_2561 IMG_2583

Kiitos vielä reissusta Blog House Stockholm ja Visit Sweden!

-Laura