Hyvää huomenta joulukuun 2. päivä! Eilinen merkkasi tasan viikon reissuun lähtöön ja mä en meinaa enää pysyä housuissani. Samaan aikaan haluan ihan tosi kovasti jo lähteä – nähdä ja kokea sen kaiken, mikä mua reissussa odottaa ja tuntea auringon lämmön iholla ja pehmeän hiekan jalkojen alla, mutta samaan aikaan tuntuu niin hassulta lähteä täältä juuri kun kaikki jouluvalmistelut ovat alkamaisillaan. Seikkailu on kuitenkin aina hyvästä ja loma tulee tarpeeseen näin hektisen syksyn jälkeen, sen tiedän varmaksi.

Ajattelin tulla näin viikonlopun kunniaksi jakamaan muutamat kuvat meidän viikon takaiselta Tallinnan reissulta. Meillä oli ihana miniloma, jonka aikana kerettiin syödä muutamassa hyvässä paikassa, kävellä Tallinnan keskustan alueella, vierailla yhdessä uudessa kauppakeskuksessa, lillua hotellin spassa ja nukkua pitkät yöunet hotellin jättisängyn pehmeissä lakanoissa.

img_9002img_8764 img_8824 img_9010-2-2img_8780 img_8834 img_8828img_8832 img_8969img_8750 img_8986

Nyt mä riennän ystävän luokse kokkailemaan lounasta ja viettämään aikaa tyttöporukalla ennen kuin iltapäivästä suuntaan jumppaamaan ja siitä yhtien pikkujoulujen kautta äidin luokse yöksi. Tiedossa on suht. ohjelmantäyteinen, mutta rento viikonloppu, joka sisältää vähän töitä, ystäviä ja yhden kivan (sisä)picnic -tapahtuman.

Millasia viikonloppusuunnitelmia teillä on tiedossa?

-Laura