2V5A3865
2V5A3960

Jos törmäät muhun kadulla, näät mut todennäköisesti yllä olevissa kuteissa: treenitrikoot, lenkkarit, jumppapussukka, mukava neule (tai kollari) ja toppatakki. Vaikka rakastankin pukeutumista ja välillä oikein laittautumistakin, rakastan silti enemmän mukavuutta ja luonnollisuutta arjessani.

Mä oon just se tyyppi, joka ahdistuu pillifarkuissa ja repii ne saman tien jalasta, kun astuu kotiovesta sisään. Kuljen myös arkipäivisin usein ilman meikkiä (kiitos ripsienpidennyksien), vaikka näin syys-talvella kasvot aika paljon kalpenevatkin. Juuri viime viikolla totesin ystävälle, kuinka paljon paremmin voivalta ihokin tuntui, kun ei ollut moneen päivään meikannut ollenkaan. Olo oli heti jotenkin puhtaampi.

2V5A3994
2V5A3984

Arjessa itselleni tärkeintä on siis ehdottomasti mukavuus – niin pukeutumisasioissa kuin työnkin teossa. (Tai siis, toki se epämukavuuskin on usein mukana arjen askareissa, mutta se ei nyt varsinaisesti liity tähän, sillä en usko, että kukaan välttämättä kehittyy ihmisenä pakottaen itsensä pukemaan kireät farkut jalkaan joka päivä).

Nimittäin se, etteivät pillifarkut kiristä navan kohdalta tai ylipäätään ahdista, vaikuttaa päivän fiilikseen yllättävän paljon. Ainakin minä olen paljon luovempi ja paremmalla tuulella löysemmissä ja mukavissa vaatteissa (lue: verkkareissa ja löysässä hupparissa).

2V5A4020
2V5A3944
2V5A3990

Tässä siis mun viime viikkojen ehkä kulutetuin asu. Nuo Röhnischin trikoot ovat nousseet ihan lemppareiksi sekä ulkonäkönsä, että istuvuutensa ja tietty sen mukavuutensa takia! Niissä on tullut vedettyä jo vaikka kuinka monet treenit, kavereiden kanssa kahvittelut ja kotona hengailut kuluneen kuukauden aikana.

Kaivoin myös muutama viikko sitten viime talvena ostetun Monkin ihanan toppatakin kaapin pohjalta ja sen jälkeen se onkin nähty mun päällä lähes joka päivä. Neuleen ostin hetki sitten Hulluilta Päiviltä ja jumppapussukan (joka on muuten ehkä elämäni siistein laukku/reppu) sain Röhnischiltä.

Kengät olisivat ihan tarina erikseen, sillä ne(kin) ovat liimautuneet päälleni viimeisen muutaman kuuakuden aikana, mutta ehkä jätän tällä kertaa tarinoinnin sikseen. Kenkien malli on Adidaksen Ultra Boost Laceless ja jalassa ne tuntuvat lähes olemattomilta – niin mukavat ja kevyet ovat. Ihan parhaat kengät niin kävelylenkille kuin kaupungilla tepasteluunkin.

Tykkään, tykkään ja vielä kerran tykkään!

2V5A3975 trikoot&reppu: Röhnisch takki: Monki neule: Samsoe Samsoe kengät: Adidas // kuvat: Johanna Turpeinen editointi: minä

Olisi kiva kuulla millaisia pukeutujia te olette? Tykkäättekö panostaa asuun joka päivä vai oletteko enemmänkin rennon ja mahdollisimman mukavan pukeutumisen kannalla?

Kertokaa muutenkin, mikäli teitä kiinnostaa nähdä ja kuulla lisää asujuttuja! Mä en ole sellaisia aikasemmin ihan hirveästi julkaissut, mutta mielelläni aina silloin tällöin voisin kyllä julkaista:)

Ihanaa uutta viikkoa<3

Laura