img_0699 img_1243 img_0487 img_0638Kun yritän miettiä tulevaa reissua, se ei vaan tunnu todelliselta. Päivittäin lumisateessa tarpoessani en pysty uskomaan, että jo neljän viikon päästä (!!!) mä olen matkalla lämpimään. Ja vieläpä paikkaan, jossa en ole koskaan aikaisemmin ollut.

Me ollaan tosiaan lähdössä rakkaan ystäväni kanssa melkein kuukauden pituiselle seikkailulle. Suunnataan koko pitkäksi joululomaksi Thaimaahan ja vietetään siellä siis joulu ja uusivuosi – jotain, mitä en ole koskaan aikaisemmin kokenut. Edessä on varmasti tapahtumarikas ja opettavainen seikkailu.

img_0185 img_0778 img_0122 img_1422Joulu on ollut mulle aina tosi pyhä ja vielä vähän aikaa sitten en olisi voinut kuvitellakaan olevani sitä pois perheen luota. Joskus sitä sitten kuitenkin – kun tämänkaltaisia seikkailumahdollisuuksia tulee eteen – täytyy vähän revitellä ja mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Ja tässä sitä nyt sitten ollaan: kovaa vauhtia pakkaamassa rinkkaa ja suuntaamassa joululomaksi Aasiaan.

Kaivelin arkistoista vähän reissukuvia tämän hyytävän talvipäivän keskelle, ihan vaan siksi, että tulisi vähän enemmän matkustusfiilis. Ei sillä, mä tykkään tästä kylmyydestä, kynttilöiden polttamisesta ja glögin kittaamisesta, mutta täytyy sitä varmaan alkaa pikkuhiljaa virittäytymään niihin 30 asteen helteisiinkin, etteivät tule ihan shokkina. Pian nimittäin sekä kuva-arkistoni, että blogini täyttyvätkin taas rantakuvilla ja kesäfiiliksillä. Äääk!

img_0432 img_0152 img_1846

Näissä tunnelmissa tänään, en malta odottaa, että päästään lämpöön!

-Laura