Pikkuhiljaa munkin liian pitkä kesäloma alkaa tulla päätökseensä, sillä ensi viikon puolivälissä marssin melkein vuoden (!!!) tauon jälkeen taas koulun ovista sisään. Koska tein mun ensimmäisen työharjoittelujakson viime keväänä ja mursin siihen perään heti ranteeni, en oo ollut koulussa ollenkaan sitten viime joulukuun. Viimeinen reilu puolivuotinen onkin ollut enemmän tai vähemmän lomailua ja vapaampaa arkea, kun ensin saikkuilin (ja siinä yhteydessä myös matkustelin muutamaan otteeseen) muutaman kuukauden ajan ja sitten jäin vielä töistä kuukauden kesälomalle. Joku voisi sanoa, että epäreilua, mutta mulle tää on ollut just sitä, mitä tarvitsin, jotta arjen aloittaminen tuntuu nyt taas kivalta ja innostavalta.

DSC_1367-2

Istun tällä hetkellä vanhan puutalon terassilla Paraisilla – Turun saaristossa – viettämässä viimeistä kesäviikonloppua poikaystävän perheen kanssa. Aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja lämpöasteita on ainakin parikymmentä, mutta ilmassa tuoksuu jo alkava syksy – tuntuu tosiaan kesän viimeisiltä hetkiltä. Illalla juhlistetaankin täällä syksyn alkua vuotuisten rapujuhlien merkeissä ja huomenna mä suuntaan aamulla jo takaisin Helsinkiin, sillä lähden illalla vielä viimeiselle reissulle ennen arkeen paluuta.

DSC_1325-2

Mä oon unohtanut mainita tästä, mutta mut valittiin tässä taannoin yhdeksi bloggaajaksi Blog House Stockholmin järjestämälle Tukholman reissulle, johon lähetetään yhteensä 25 suomalaista bloggaajaa, 3 hengen ryhmissä, nyt kuukauden ajan. Mun reissukavereiksi sattui Jannina ja Veera, joita en entuudestaan tuntenut, mutta joiden kanssa ollaan nyt viimepäivinä jo innoissamme viestitelty tulevaa yhteistä reissua suunnitellen. Sinne siis lähtö huomenna ja paluu keskiviikkoaamuna.

Tuun kirjoittelemaan Tukholmafiiliksiä sitten reissun varrelta. Tulee varmasti kiva viikonloppu!

DSC_1375-2

Mutta nyt mun on pakko mennä kahville, koska keittiössä odottelee kaksi pellillistä näitä puusteja ja tuore pannullinen kahvia.

Palataan taas pian,

-Laura