Perjantaiaamu. Herätys ilman kelloa.

Puen päälle uuden lämpimän neuleen, villasukat, talvitakin ja pipon.

Lähden kävelemään lähipostiin. Painan kuulokkeet korville ja napsautan muutama viikko sitten tekemäni syksy -soittolistan päälle.

Postista nappaan minulle saapuneen jättipaketin, joka sisältää kaikkia Foodinin superfoodeja, jauhoja ja muita herkkuja. Kävelen takaisin kotiin.

Paketti auki, kahvi keittymään, muutama raakasuklaaparapähkinä nassuun ja aamupalan tekoon.

img_9610Teen pitkästä aikaa vihersmoothieta, joka on koostumukseltaan ihanan paksua. Kaadan smoothien kulhoon ja koristelen sen juuri postista haetuilla superfoodeilla – mulpereilla, goji-marjoilla, kookoslastuilla, mantelitahnalla ja pähkinöillä.

Istahdan koneen ääreen, avaan taas Spotifyn, laitan rauhallista pianomusiikkia soimaan ja alan kirjoittamaan kauppalistaa. Huomenna nimittäin vietetään (vähän jälkijunassa) rakkaiden ystävien kesken mun synttäreitä täällä meillä.

Processed with VSCO with hb1 preset img_9560
Kerrankin, en ole sopinut juhlien lisäksi mitään muuta menoa koko viikonlopuksi. Aion rauhassa tänään kokkailla huomista varten, käydä jumpassa, siivoilla ja järjestellä juhlia. Sunnuntaina sitten vietän aikaa perheen kanssa ja käyn moikkaamassa mummia sairaalassa.

Levollisin mielin siis kohti viikonloppua. En malta odottaa huomista – ihanaa saada ystäviä kylään!

img_9583Näin viikonlopputunnelmissa ajattelin tulla jakamaan muutaman soittolistavinkin, kun multa on sellaisia pariin otteeseen kyseltykin. Kuuntelen paljon omia soittolistojani, joita aina tasaisin väliajoin joko päivitän, tai teen kokonaan uusia.

Tällä hetkellä mun kuulokkeissa pauhaa jatkuvasti tuo aikaisemmin mainitsemani syksy -lista. Sen lisäksi mulla on vakkari treenisoittolista, menevämmän musan lista ja fiilistelylista, jota kuuntelen yleensä iltaisin tai silloin, kun on surullinen fiilis. Kyseisiltä listoilta valitsen myös aina biisejä, mitä käytän ajoittain Snapchatissa (siellä kun porukka on paljon aina kysellyt, mikä biisi mikäkin on). Mua voi seurata Spotifyssa nimellä Laura Laukka – sieltä löytyy kaikki soittolistani ja muutenkin musiikkia, mitä kuuntelen.

img_9598

Toivottavasti teilläkin on kiva viikonloppu tiedossa! Tai jos ei, niin sekin on ihan ok. Joskus on myös tyhmiä viikonloppuja, eikä niissäkään oo mitään pahaa.

Pusuja ja haleja,

-Laura