Huhhuh, mikä viikko mä vaan sanon. Miten se meneekin aina niin, että kun on lähdössä reissuun, kaikki sitä edeltävät päivät ovat täynnä sitä sun tätä hoidettavaa? On asioilla käymistä, kamppeiden hankkimista, koulu- ja duunihommien viimeistelyä, tapahtumia ja muuten vaan stressiä siitä, ettei kerkeä hoitaa kaikkia juttuja ennen lähtöä. Jep, viimepäivät meikäläisen elämässä ovat olleet ärsyttävää ravaamista ja pikkujuttujen hoitamista lähtöpäivän läheneminen jatkuvasti takaraivossa.

Mutta tosiaan, mä oon lähdössä huomenna aamulla reissuun. Lähdetään poikaystävän perheen kanssa viikon mittaiselle hiihtolomareissulle Ylläkselle, jossa suunnitelmana olisi lähinnä laskea, hiihtää ja ulkoilla niin paljon kun vaan sielu sietää. Mun viimeisten vuosien talviurheilusaldo on jäänyt todella säälittäväksi (viime vuonna murtunut ranne oli osasyynä tähän) ja nyt ajattelin vihdoin korjata asian tekemällä tuolla niin paljon aktiviteettejä kun vaan jaksaa. Toki aiotaan myös rentoutua: syödä hyvin, saunoa ja ottaa iisiä mökillä hengaillen.

Aika kiva viikko siis tiedossa – toivotaan, että sääennusteet pitävät paikkansa ja saadaan nauttia auringonpaisteesta ja plussakeleistä myöskin Lapissa! Ihanaa viikonloppua ja palataan mahdollisimman pian<3

Terkuin,
Laura