Selailin eilen puhelimen kuva-arkistoa samalla kun karsin turhia otoksia. Uusi työni sosiaalisen median tuottamisen parissa tuo mukanaan entistä enemmän valokuvaamista, videoiden leikkaamista ja kaikkea muuta puuhaa puhelimella, mikä tarkoittaa myöskin muistikapasiteetin loppumista. Siinä kuvia selaillessani huomasin, kuinka hymy nousi huulille lähes jokaisen kuvan kohdalla. Vaikka joskus olenkin se, joka jää porukasta jälkeen, koska haluan jäädä ottamaan kuvia, on se kaiken vaivan arvoista. Sillä etenkin jälkeenpäin, ne ikuistetut – ihan pienet ja tavallisetkin – hetket ovat kullanarvoisia.

Kun katson jokaista kuvaa, muistan elävästi, mitä kaikkea siinä ympärillä tapahtui. Missä olin, kenen kanssa, soiko taustalla musiikkia ja millaisia tuoksuja ympärilläni oli. Mielestäni on ihanaa, kuinka ne tavallisetkin ikuistetut arkiset hetket voivat piristää joskus päivää todenteolla.

Tänään ajattelinkin jakaa muutamia kivoja otoksia viime viikoilta.

Upea auringonlasku Ylläksellä. Tämä oli ensimmäinen ilta Lapin lomallamme ja muistan, kuinka avasin takaoven, haistelin raitista pakkasilmaa ja nappasin tämän kuvan. // Rinteessä pitkästä aikaa ihan pitkän kaavan mukaan. Otettiin kuva Ylläksen huipulla ja muistan, kuinka hymyileminen kiristi jäätyneitä poskia. // Ylläksen huskyfarmilla oli tämä kodikas laavu, joka oli kaikessa yksinkertaisuudessaan vaan niin kaunis. Ja todella Lappalainen!:D // Ylläksen gondolihissirinteen huipulta.

Tämän viikon maanantai alkoi mukavasti aamutreenillä Evoke Natural Goods:n järjestämänä. Tehtiin puolen tunnin lempeä koko kropan kehonpainotreeni Lavli Livingroomissa, jonka jälkeen nautittiin Rootsin aamupalaa. Meitä oli kasassa kiva naisporukka, joista osa oli itselleni ennestään tuttuja ja osa uusia kasvoja. Ajattelin, että voisin jakaa tuon treenin täällä blogissakin. // ”Be crazy, not cool.” Ei mitään lisättävää. // Pitkän työpäivän jälkeen hymyilytti, sillä olin onnellinen uudesta hupparista ja siitä, että työt oli vihdoin taputeltu siltä erää. Jossakin vaiheessa nimittäin tuntui, ettei millään jaksaisi tsempata työpäivän loppuun saakka. // Kampin uuden kortteli -ravintolamaailman yläkerrasta löytyi tämä symppisrafla, jossa en ollut aikaisemmin käynyt.

Rootsin vegaaninen aamupala – yksi kaupungin parhaista – no doubt. Valitsin kuvassa olevista kakuista sen kaikista täyteläisimmän ja oman kestosuosikkini: suklaa-pähkinä raakakakun. Osui ja upposi, tälläkin kertaa! // Materialismionnellisuus, jälleen kerran. Mangon printtipaita, jonka teksti kuvaa hyvin meikäläisen mottoa. Forever young ja niin edelleen. // Kotihuudit juuri ennen auringonlaskua. // Viime sunnuntai alkoi mm. kuvassa näkyvän aamupalan merkeissä ystävän luona. Kokoonnuttiin pitkästä aikaa tyttöporukalla ja jauhettiin kolme tuntia kaikesta maan ja taivaan väliltä. Ystävät<3

Harmaa sää sopii hyvin mun yleisiin pukeutumisväreihin, jotka ovat lähes poikkeuksetta harmaa, musta ja niiden eri sävyt. // Lappiselfie. Tuo oli eräs aurinkoinen aamu, kun skipattiin hiihtolenkki ja mentiin terassille nauttimaan upeasta säästä. // Studiolla viimeistelemässä erästä projektia, josta lupaan kertoa pian. Kyseessä on musiikkikuviot… // Röhnischin aamutreeni ja uuden malliston lanseeraustilaisuus Löylyssä viime viikolla. Ihana Nanna veti meille juoksutreenit, jonka jälkeen syötiin aamupalaa Löylyn ravintolan puolella. Mun puolesta jokainen aamu voisi alkaa edellämainitulla tavalla.

 

Miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Olisi ihana kuulla, mitä teille sinne kuuluu<3

Laura