Hassua, miten yksikin yö luonnonhelmassa, mökkimaisemissa, voi rentouttaa ja vapauttaa mieltä. Lähdettiin eilen ekstemporee idean pohjalta ystäväni Ellin kanssa ajelemaan mökille, jossa poikaystäväni ja joukko hänen ystäviään viettivät juhannusta. Kaupunkijuhannus oli ihan ookoo ja aattoiltana en kaivannutkaan muuta kuin sitä, mitä sain (lepoa, ruokaa ja unta), mutta jo seuraavana päivänä alkoi tuntumaan siltä, että juhannuksena kuuluisi olla mökillä. Niimpä lähdimme yhdeksi yöksi mökkeilemään.

Grillattiin lohta sekä herkkusieniä ja valmistettiin niiden kylkeen raikas salaatti. Hörpittiin lasilliset punaviiniä, uitiin, saunottiin ja istuttiin paljussa. Naurettiin, heitettiin tyhmää läppää ja tanssittiin vanhojen hittibiisien tahtiin.

Tämä viikko on ollut täynnä ystävien ja läheisten kanssa hengailua, ja se on tehnyt hyvää. Olen havahtunut monesti siihen, kuinka hyvä mulla on ollut olla. Niinkuin mökkireissullakin mielessäni totesin: nauraminen, luonto, ystävät ja hyvä ruoka kyllä tekevät ihmeitä.

Miten teidän juhannus meni? Ihanaa uutta viikkoa<3

Laura