kollaasi1
1) Kävin toissa viikolla laittamassa räpsyttimet kuntoon ihanan Harrietin hellässä huomassa<3 Harrietin toimipiste oli vaihtunut Kampista Punavuoreen, Studio Rebeliciousiin ja tykästyin uuteen paikkaan tosi paljon! Mainitsemalla mun nimen saatte muuten -20% kaikista Harrietin palveluista!

2) Viime viikolla tuli haettua tavallista enemmän kahvia kahviloista. Yksi aamu lähdettiin poikaystävän kanssa aamukävelylle hakemaan kahvia ja sen jälkeen tulikin haettua muutamana muunakin aamuna latte jostakin kahvilasta mukaan.

3) Käytiin Jeren kanssa kuvaamassa yksi ihan supermagee Monkin asu, joka lainattiin Milttonilta. Samalla kierreltiin muitakin rekkejä ja tämä kuvassa näkyvä sommittelu iski muhun kaikessa yksinkertaisuudessaan, joten halusin ikuistaa sen kameran rullalle.

4) Koirakuume on ollut viimeaikoina kova, eikä sitä oo ihan kamalasti helpottanut tän neidin vierailut. Eilen sitten selailin koirakuumeissani Rescue -koirien sivuja ja yhtäkkiä mä näin sen. ”Toi on mun koira!!” huudahdin ja laitoin oitis viestiä yhdistykselle kysellen hieman lisätietoja tuota ihanasta pennusta, jonka olin bongannut. Tiedättekö, kun joku asia vaan iskee, niin sitten se iskee. Mä haluan sen pennun omakseni!

kollaasi31) Iltalenkit luonnossa<3

2) Viime lauantaina juostiin hyvän asian puolesta Vitamin Well:n & Run for Good:n järkkäämässä hyväntekeväisyys juoksutapahtumassa. Sain kunnian olla vetämässä yhtä seitsemästä vauhtiryhmästä ja koko tapahtuma oli mun mielestä tosi onnistunut ja kiva! Kiitos vielä järjestäjille:)

3) Toissa lauantaina reippailtiin taas puolestaan Allas Sea Poolin Bootcampissa. Bootcamp koostui kolmesta puolen tunnin treenipisteestä, jossa jokaisessa tehtiin erilaisia liikkeitä ja treenejä. Yhdellä pisteellä keskityttiin voimakestävyyteen, toisella tehtiin enemmänkin lihaskuntoa hiekkasäkkien, köysien, kehonpainon ja tangon kanssa ja kolmannella heiluteltiin lekaa, heiteltiin autonrenkaita ilmaan, juostiin portaita ylös ja alas, hypittiin kyykkyhyppyjä ja tehtiin kaikkea muuta hapottavaa.

4) Vedettiin Juhan kanssa toissa viikolla meidän kolmas hääkeikka aivan ihanassa miljöössä järven rannalla Heinolassa. Häät oli tosi kauniit ja oli ilo olla osana niitä:) Meidän keikka meni tosi hyvin ja se taas entisestään vaan vahvisti mun fiilistä siitä, kuinka paljon rakastan esiintymistä ja laulamista. On se vaan niin ihana harrastus<3 Mun ja Juhan ensimmäisen oman biisin voit kuunnella täältä (klik!).

kollaasi2
1) Käytiin kuvailemassa poikaystävän kanssa viime viikolla mun uudella 50mm f1.4 objektiivilla ja ahh, vitsi miten suuri ero siinä on tohon mun edelliseen 50mm f1.8 verrattuna! Valokuvausmotivaatio kasvoi taas entisestään tuon linssin avulla…

2) Ihana Plantagenin kasvihuone Marsaanan Wellness -pressipäivillä viime viikolla.

3) Postista saapui talven selviytymispaketti iholle, jonka sain Jolielta. Näitä öljyjä ja rasvoja tulen todellakin tarvitsemaan, sillä iho on nyt kesän jälkeen taas huonontunut ja kuivunut syksyn kylmien ja kuivien ilmojen takia. Tuntuu, että pieniä näppyjä ja kaikenmaailman epäpuhtauksia ilmestyy koko ajan…

4) Tein sunnuntaina ihan törkeen hyvää ruokaa: bataattimuusia, ruusukaaleja ja savutofua maapähkinä-tomaattikastikeessa. Bataattimuusiin keitin bataatin ja survoin sen kaurakerman & suolan kanssa tasaiseksi. Sitten pilkoin Jalotofun savutofua ja kastikkeeseen sekoitin maapähkinävoita, hiukan tomaattipyreetä, suolaa, chiliä ja vettä, jonka kaadoin uunivuokaan tofukuutioiden kanssa. Sitten paistoin 200°C n. 15min. Ruusukaalit keitin ihan tavallisesti vaan kattilassa muutaman minuutin ajan.


Tällaisia arkisia kuulumisia viime viikkojen ajalta. Tällä viikolla hulinaa riittää loppuviikosta, koska torstaina on mun synttäripäivä ja viikonloppuna juhlistetaankin sitä muutamaan kertaan ensin perheen kesken ja sitten kavereiden kanssa:) Kiva viikko siis tiedossa!

Mitä teille kuuluu?<3

-Laura