*Kaupallinen yhteistyö Bubbleroomin kanssa

Rakastan pukeutumista kesällä. Muistan, että jo tosi nuorena oli aina kesän kohokohta päästä Espanjaan shoppailemaan ja panostaa asuihin joka ilta ulos syömään tai päiväretkille mentäessä. Päivän paras hetki oli aina laittautua altaalla tai rannalla makoilun jälkeen ja miettiä illan asu ja asusteet. Toki kotona Suomessakin kesäpukeutumiseen on ollut ihana panostaa, mutta erityisesti lomalla pukeutumiseen on tullut vielä ekstra-annos inspiraatiota.

Bubbleroom muokattu

Kesäpukeutuminen on aina tuntunut myös itselleni luontaisimmalta – rakastan mekkoja ja hameita, crop toppeja, kesähattuja, väljiä ja kevyitä housuja ja rentoja tennareita tai sandaaleita. Siksi täällä Espanjassa ei liiemmin tarvitse potea asukriisejä tai miettiä, mitä pukee päälle, sillä melkeimpä kaikki näyttää täällä kivalta päällä.

Lisäksi kesävaatteissa on jotenkin helppo olla – toista on kireiden farkkujen ja lukuisten neule- ja toppakerrosten kanssa keskitalvella hihhuloidessa (hrr, en kaipaa sitä kyllä ollenkaan…).


Ihastuin Bubbleroomin kesävaatteissa niiden rentouteen ja istuvuuteen sekä lukuisiin eri kuvioihin, mitä mallistossa oli tarjolla. Erityisesti rakastuin ruutukuvioon ja valitsinkin heiltä tämän kampanjan tiimoilta ruutukuosisen off-shoulder paidan sekä mekon ja lisäksi yhdet maailman mukavimmista housuista: trumpettilahkeiset trikoopöksyt, jotka kaikki esittelen vielä tarkemmin alla.

Lisäksi mukaan tarttui harmaa kollege shortsihaalari, pitkähihainen kietasumekko sekä lilahtava leveähihainen shortsipuku, jotka kaikki istuivat hyvin ja tulevat (elleivät ole jo) suureen käyttöön vielä tämän kesän aikana.

bubbleroom-1-7
Bubbleroom kollaasi2
Bubbleroom kollaasi

Ensimmäinen asu keskittyy tuon yllämainitsemani off-shoulder paidan ympärille. Yhdistin siihen rennot trikoopökät, tennarit, kissalasit sekä korilaukun. Asu sopii täydellisesti Suomen kesään, sillä useimmiten lämpötilat pysyttelevät siinä kahden kympin molemmin puolin ja koskaan ei tiedä, milloin viileä tuuli tai yhtäkkinen sadekuuro yllättää.

Asu on rento ja ilmava, mutta kuitenkin super tyylikkään näköinen. Tässä asussa mulla oli tosi mukava ja itsevarma olo ja luulen, että minut tullaan näkemään näissä kuteissa vielä moneen otteeseen tänä kesänä – ja miksei vielä alkusyksystäkin.

IMG_2236
bubbleroom kollaasi 2

Toinen asu sopii täydellisesti kesähelteisiin, jotka ilmeisesti myös vallitsevat Suomen yllä tällä hetkellä. Onneksi myös Espanjassa lämpötilat hipovat kolmeakymppiä, joten tämänkaltaisille hellemekoille on ehdottomasti reissulla käyttöä.

Mulla oli tämä mekko (ja ylläoleva asu) viime viikolla meidän päiväretkellä Toloxissa ja se sopikin loistavasti kuumaan vuoristokylään, sillä avoin selkä ja ilmava helma toimivat hyvinä tuulettimina aina kuumuuden iskiessä. Yhdistin mekon rentoon huivipantaan, tennareihin (koska mukavuus ennen kaikkea) ja yksinkertaisiin koruihin. Tykkäsin asusta tosi paljon ja näin jälkikäteenkin kuvia katsellessa voin todeta, että se kyllä näytti todella kivalta päällä:)

IMG_2280
IMG_2253

Kumpi näistä asuista oli sun lemppari tai ihastuitko johonkin toiseen Bubbleroomilta tilaamaani vaatteeseen? Kerro mulle kommenttiboksissa:)


Nyt meikäläinen suuntaa vielä hetkeksi uimaan ennen iltarientoja. Tapaan myöhemmin tänään kaverin ja mennään yhdessä kuvailemaan ja nautitaan ehkä lasilliset viiniä.

Espanja-elämä on kyllä just nyt ihan parasta<3

-Laura