Vielä muutama kuukausi sitten en olisi uskonut, että tulen vielä joskus sanomaan näin, mutta niin siinä vaan kävi, että meikäläinen meni ja otti viime viikolla ripsien pidennykset. Kyllä, minä, joka olen aina sanonut, etten niitä halua.

img_6197Mä en oo oikeastaan koskaan ollut mitenkään erityisen tyttömäinen tyttö, mitä tulee mm. meikkeihin, kosmetiikkaan tai ylipäätään kauneudenhoitoon (sellaisia ihan perus kauneudenhoitorutiineja lukuunottamatta). Joo, meikkaan kyllä lähes joka päivä, huolehdin ihostani ja hiuksistani sen verran, että käytän pelkästään luonnonkosmetiikkaa ja pesen ne aamuin illoin, mutta siihen se on oikeastaan aina jäänyt. Olen todennut, että minun on turha ostaa mitään kauneudenhoito-hifistelyjuttuja, sillä ne jäävät kahden käyttökerran jälkeen vaan kaappiin pölyttymään, vaikka kuinka yrittäisin niitä ottaa osaksi rutiinejani.

img_6198img_6238 Sen myötä, kun olen viimeisen vuoden sisällä kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja siirtynyt kokonaan sen käyttöön, on kauneudenhoito alkanut kuitenkin kiinnostamaan ihan uudella tavalla. Kiinnitän nykyään paljon enemmän huomiota ihonhoitoon ja meikkaamiseen, ja haluaisin jopa oppia meikkaamaan vähän paremmin ja leikitellä kaikilla erilaisilla varjostuksilla ja luomiväreillä. Luulenkin, että sitä myötä tämä ripsivillityskin yhtäkkiä tuli. Ja sitten siitä tuli niin vahva fiilis, että ne oli vaan pakko saada. Olen viimeisen kuukauden aikana miettinyt valehtelematta joka päivä, kuinka ihanaa olisi, kun ei tarvitsisi meikata mitenkään erityisen paljoa, mutta näyttäisi silti siedettävältä (etenkin tänä pimeänä ja harmaana vuodenaikana, kun iho on kalpea kuin kalkkilaivan kapteenilla). Niimpä mä tein sen päätöksen, että ripset tulevat ja todennäköisesti jäävätkin, ainakin joksikin aikaa.

ripsetKävin ottamassa räpsyt Harrietilla, joka duunaa ripset myös ystävälleni Liisalle. Silloin kun tein päätöksen, että menen ottamaan ripset, tiesin, että haluaisin tehdä sen hyvän tyypin käsissä ja silloin Liisa suosittelikin mulle, että menisin Harrietille. Otin häneen yhteyttä ja pian varasinkin jo ajan itselleni. Viime perjantaiaamuna se sitten tapahtui ja yhtäkkiä kun vilkaisin kadulla kävellessäni itseäni erään kaupan ikkunasta, huomasin, että näytin todella paljon entistä freshimmältä.

Olen siis 100% tyytyväinen päätökseeni ripsien pidennyksistä, mutta ennen kaikkea olen myös tyytyväinen Harrietiin. En tiennyt ripsienpidennyksistä mitään hänen vastaanotolleen saapuessani ja lopputulokseksi sain tasan sitä, mitä olin kaivannutkin – luonnolliset, mutta hiukan entistä näyttävämmät ripset.

img_6223Jos sulla on hyvä ripsienpidennyksien tekijä hakusessa, suosittelen sydämeni pohjasta Harriettia. Ihana tyyppi, kiva toimipiste Helsingin ydinkeskustassa ja todella vankka osaaminen, mitä ripsienpidennyksiin tulee.

Harrietin Instagram löytyy nimellä @lashesbyharriet ja ajan voi varata numerosta 044 322 3134. Ja kun mainitsee mun nimen ajanvarauksen yhteydessä, saa -20% alennusta!

img_6215kuvat: Katarina Kirvesmäki

Kivaa uutta viikkoa ja palataan taas pian,

-Laura