Viimeisen kuukauden ajan, kun olen ollut hiljainen täällä blogissa, olen lähinnä keskittynyt koulusta valmistumiseen, töiden hoitamiseen ja tärkeimpänä kaikista: oman tulevaisuuden pohtimiseen. Olen tämän kevään aikana havahtunut monesti siihen, että vaikka tämän hetkinen työni onkin yksi parhaista, mitä olen tähän asti koskaan saanut tehdä, haluaisin silti tulevaisuudessa tehdä pelkästään itselleni töitä, täysin omin ehdoin. Olen nyt vihdoin valmistunut koulusta, olen kesälomalla ja syksyllä minua odottaa mahdollisesti erilainen arki, mistä syystä olenkin pohtinut oman elämäni suuntaa todella paljon viimeisen kuukauden aikana.

IMG_7367

Suoraan sanoen, en ole voinut kovin hyvin. Varsinkin viime Espanjan reissun jälkeen, fiilis on ollut useimmiten alakuloinen. Olen tuntenut itseni heikoksi ja olen ollut välillä todella hukassa elämäni ja itseni kanssa. Se on oikeastaan pitkästä aikaa tuntunut todella raskaalta, koska (onnellista kyllä) en ole aikoihin tuntenut niin, varsinkaan noin syvästi. Olen saanut lukuisia itkukohtauksia ja romahduksia, lamaantunut ajoittain täysin. Olen kadehtinut muita, jotka menestyvät ja saavuttavat asioita ja luovat jotakin omaa. Olen jopa tuntenut vihaa, koska joku toinen on vihdoin saavuttanut sen jonkin, mistä on pitkään unelmoinut ja minusta on tuntunut, että olen vain junnannut paikallaan.

Vaikka tiedän, että olen hyvässä paikassa elämässäni ja minulla on tavallaan kaikki hyvin, olen silti ollut onneton. Ja se tunne on epämukava, kun samalla ”tietää”, että pitäisi olla kiitollinen siitä elämästä, mitä saa elää, mutta silti nukkumaan mennessä miettii vain, kuinka ei vain ole onnellinen. Kuinka tuntuu, että on yhtäkkiä menettänyt sen draivin ja kunnianhimon, joka vielä hetki sitten oli syvällä sisällä.

Siksi minun on todella täytynyt pysähtyä miettimään, kuka minä olen ja mitä minä elämältäni oikeasti haluan.

IMG_7387
IMG_7384

Asetin jo vuoden alussa itselleni tavoitteeksi sen, että priorisoisin enemmän itseäni ja pyrkisin tekemään vieläkin enemmän sitä, mitä rakastan. Halusin saada tradenomin koulutukseni purkkiin ennen kesälomaa ja halusin, että päätyisin edes jonkinlaiseen lopputulemaan siitä, minkälaisia muutoksia minun tulisi tehdä omaan arkeeni, jotta se voisi tulevaisuudessa olla vieläkin mielekkäämpää ja juuri minun näköistäni.

Yllättävää kyllä, vastaus näihin kysymyksiin ei ollut kaukana – sitä piti vain hiukan tunnustella, ennen kuin sen uskalsi itselle myöntää. Haluan enemmän omien some-kanavien kehittämistä, enemmän valmentamista ja hyvinvointi- sekä treenijuttuja, enemmän omiin tulevaisuuden suunnitelmiin keskittymistä.

Yleisesti enemmän kaikkea, mikä palvelee omia tavoitteitani ja toki myös yleisöäni täällä somessa. Syy, miksi aikoinaan aloitin vaikkapa tämän blogin, oli juurikin se, että voisin omalla ajatuksenvirrallani mahdollisesti inspiroida ja motivoidan jotakuta toista. Ja pikkuhiljaa tästä ja koko somesta onkin syntynyt minulle ensiarvoisen tärkeä kanava jakaa treenejä, reseptejä, ajatuksia ja kaikkea omaan elämääni sekä hyvinvointiin liittyvää. Ja siinä on syy, miksi haluan tehdä somea nyt ja todennäköisesti vielä hyvin pitkään. Nään, että minulla on mahdollisuudet vaikkapa mihin, mutta en vain ole antanut niille ajatuksille ja teoille tarpeeksi aikaa.

IMG_7378kuvat: Katarina Kirvesmäki, editointi: minä

Siksi en halua enää yhtäkään sellaista päivää, jonka aikana mietin, että olisi niin kiva postata jotakin vaikkapa blogiin tai kuvata YouTube -video, mutta en vain kerkeä tai jaksa työ- ja arkiaskareiden lomassa. Ja siksi olen tehnyt isoja päätöksiä liittyen omaan tulevaisuuteeni ja uraani. Tästä lähtien tulen keskittymään täysillä vain minuun, Laura Rosillaan ja oman brändin rakentamiseen.

Ja lupaan, että kerron myöhemmin lisää, mitä kaikkea elämässäni tulee tapahtumaan, mutta tässä vaiheessa nuo asiat on pidettävä toistaiseksi vain omana tietonani.

Laura