Follow my blog with Bloglovin

Kuulkaas, mä oon unohtanut kertoa teille jotain.

Kaiken tän kesälaitumilla loikkimisen ja blogin pienen hiljaiselon lomassa, mä oon puuhaillut (lomailun ja muuttamisen lisäksi) jotain aika jännittävää.

Mulla on ollut jo blogin perustamisesta asti sellainen haave, että haluaisin blogini olevan kokonaan omalla sivullaan, jotta saisin siitä just sen näköisen, kun haluan. Ja haaveena se on tosiaan on pysynytkin, sillä en oo jostain syystä uskaltanut edes ajatella, että voisin ihan mikä tahansa päivä vaan tehdä sen.

Tuo haave omista sivuista kuitenkin alkoi tuntumaan niin vapauttavalta, että vihdoin otin itseäni muutama kuukausi sitten niskasta kiinni ja päätin, että nyt mä teen sen. Haluan ne omat sivut ja haluan päästä tämän asian kanssa eteenpäin ja teen sen vaikka yksin, jos ei muuta.

Ja niin mä sain kuin sainkin muutaman tutun kautta yhteyden erääseen WordPress -sivuja tekevään firmaan, josta sitten luvattiin tehdä mulle sivut ja vielä, että ne saataisiin mahdollisesti jo viikon sisällä valmiiksi.

Kauaa siinä ei tosiaan mennyt, sillä nyt mun ihka omat sivut ovat olleet valmiina jo jonkin aikaa. Ne ovat vielä hieman kesken, mutta päärakenne on jo kohdillaan ja viimeiset silaukset tulevat sivuille pikkuhiljaa.

28551331452_97e62d068a_c

Täten siis ilmoitan, että Shake It Off:n aikakausi on tullut päätökseen ja tästä lähtien mun blogi kulkee nimellä Laurarosilla. Tulen siis postailemaan sivuilleni ihan samanlaista sisältöä kuin tännekin – nyt vain täysin omalla alustalla ja just sen näköisillä sivuilla, jotka miellyttää mun silmää.

Haluan myös, että tämän blogin osoite ohjautuu suoraan uusille sivuille, mutta sen tekemisessä saattaa vierähtää vielä pieni tovi, joten siihen asti toivon, että tämä postaus ohjaa kaikki teidät uudet ja vanhat lukijat mun uusille sivuille.

Toivottavasti tykkäätte ja ootte yhtä innoissanne tästä, kuin minäkin! En malta odottaa, että meidän muutto on ohi, pääsen asettumaan uuteen kotiin ja postailemaan taas tiuhempaan tahtiin.

Uusi blogini löytyy osoitteesta laurarosilla.fi ja siellä on jo yksi uusi postauskin julkaistuna!:)

Pusuja ja kaikkea hyvää, nähdään uudessa osoitteessa!
-Laura