Kuinka kiitolliseksi sitä voikaan ihminen itsensä tuntea, kun aina aika ajoin havahtuu, että ympärillä on joukko upeita ihmisiä. Erilaisia persoonia – tyttöjä ja poikia, perheenjäseniä, koulukavereita… Ihmisiä, joita voi kutsua parhaiksi ystäviksi, omiksi rakkaiksi, läheisiksi.

Tämän aamuinen brunssi parhaiden ystävieni kanssa sai minut hetkeksi pysähtymään pohtimaan sitä, kuinka hyvältä tuntuu löytää ympärilleen juuri ne oikeat ihmiset. Ja tällä hetkellä olen todella kiitollinen nimenomaan kaikista ihmisistä elämässäni.

Vaikka välittämistä on helppo näyttää pienillä teoilla, tulee sitä harvemmin sanottua. Nuo kolme sanaa: mä välitän susta, ovat joskus kaikki mitä toisen tarvitsee kuulla. Se, että muistuttaa läheisiään siitä, kuinka tärkeitä he ovat, on korvaamatonta. Ja uskon, ettei sitä voi koskaan sanoa liikaa. Tai vaikka voisikin, harva tekee niin.

kuvat 2,4, & 6: Katarina Kirvesmäki

Joten kiitos jokaikiselle teille, jotka olette osa elämääni sekä konkreettisesti, että tämän blogin tai muun sosiaalisen median kautta. Kiitos siitä, että saan toteuttaa itseäni ja olla se, kuka olen. Kiitos siitä, että vastaatte, kun kysyn, autatte, kun tarvitsen tukea, kuuntelette, kun haluan kertoa ja annatte halauksen, kun sitä tarvitsen.

Iso ja pitkä rutistus teille jokaiselle ja ihanaa uuden viikon alkua.

-Laura