Keväinen Helsinki ja ensimmäiset farkkutakkikelit.

Okei, tuuli on ollut viimepäivinä edelleen aika kylmä, mutta auringossa on ollut ihan superlämmin! Ai että, en malta odottaa sitä fiilistä, kun ne ensimmäiset ihan oikeasti lämpimät päivät tulevat<3

Entistä suunnitelmallisempi ruokavalio ja syöminen.

Kun syömisen ”peruspilarit” – säännöllisyys, riittävä energiansaanti ja ravitsevuus – ovat kunnossa, voi välillä vähän kikkailla. Huomasin tuossa hetki sitten, että olo on ollut jotenkin tosi tukala ja tuntuu, ettei vatsa ole voinut hyvin. Päätin tehdä vähän muutoksia ruokavalioon ja alkaa pitämään enemmän kiinni siitä, että syön suunnitellusti. Liityin mukaan Ilona Siekkisen valmennukseen (josta kerron vielä tarkemmin pian lisää) ja sen mukana olen nyt noudattanut tarkempaa ruokavaliota viime viikkojen ajan. Olo on jo nyt parempi, mutta uskon, että se tulee vaan paranemaan entisestään!

Kotona oleminen.

Arki on välillä sinne tänne sinkoilemista ja viimepäivinä olen löytänyt kaikista eniten onnea kotona olemisesta. Se, että voin rauhassa makoilla sohvalla, tehdä ruokaa, katsella sarjoja, silitellä hoitokoiraa ja nauraa poikaystävän kanssa tyhmille jutuille, on tällä hetkellä mulle itselleni kullanarvoista. Ja siksi myöskin peruin pääsiäisreissun ja päätin vaan jäädä kotiin. Koska täällä on hyvä olla.

Ympärillä olevat ihmiset.

Olen monesti havahtunut tässä taannoin miettimään, kuinka siistejä tyyppejä mulla on ympärilläni ja kuinka upeita ihmisiä olen viimeaikoina tavannut. Kohtaamisia, joita ei olisi osannut ollenkaan odottaa ja uusia tuttavuuksia, joiden kanssa juttu lähtee jo ensimmäisestä lauseesta lentoon. Tiedättehän, että olen teistä kaikista – läheisistä, ystävistä, blogin lukijoista, työkavereista ja jokaikisestä tyypistä – siellä ihan tosi tosi kiitollinen?<3

Banaanijätski ja uudet Fastin protskujauheet.

Lemppariherkkuni on saanut uutta twistiä Fastin Natural protskujauheista. Etenkin lakritsi ja suklaa ovat niin syötävän hyvän makuisia, että tekisi mieli tunkea niitä lähes jokaiseen makeaan ruokaan :’D Käytän itse protskujauhetta lähinnä smoothieissa, puurossa ja banaanijäden seassa ja näissä kolmessa nuo Fastin jauheet toimivat ihan super hyvin! En myöskään itse suosi kovinkaan prosessoituja ja pitkiä ainesosaluetteloita sisältäviä protskujauheista, joten nämä uutuus herajauheet ovat olleet todella paljon meikäläisen mieleen. Kannattaa tutustua ja testata, iso peukku!

Aamutapahtumat.

Viimeisen reilun viikon aikana olen ollut ainakin neljässä aamutreeni -tapahtumassa. On kyseessä ollut sitten HIIT -treeniä, joogaa, liikkuvuutta tai kuntopiiriä, ovat nämä pienet yhteiset treeni- ja aamupalahetket tuoneet tosi paljon piristystä arkeen. Plus, olen rakastanut sitä, että unirytmi on nyt vihdoin vakiutunut! Aikaisin nukkumaan ja aikaisin ylös!

Hoitokoira.

Tämä pikkuneiti on ilahduttanut meidän päiviä niin kovasti, että ollaan täysin kiinnytty siihen. Tai ainakin mä olen. Tulee ihan tippa linssiin, kun ajattelen, että joudun kohta palauttamaan dogin takaisin omistajalleen ja oma koirakuume on noussut näiden viiden päivän aikana taivaisiin. Sydäntä raastavinta on ollut jättää toi söpöläinen tänne kotiin, kun on itse joutunut lähtemään töihin tai muihin menoihin. Miten te koiranomistajat pystytte siihen ilman, että meinaa valua kyyneleet poskille? Parasta on kuitenkin tulla kotiin, kun joku on maailman onnellisin siitä, että sä tulit takaisin.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Mitä teidän viikkoon kuuluu?

Laura