Vietin viikonlopun lähes kokonaan yksin – omia juttuja puuhaillen ja vain sellaisia asioita tehden, mitä kullakin hetkellä teki mieli tehdä. Makoilin sohvalla katsellen Gilmoren tyttöjä, nukuin pitkiä yöunia, söin hyvin, joogasin ja liikuin fiiliksen mukaan.

Se kaikki tuli enemmän kuin tarpeeseen.

dsc_4458dsc_4306Tähän maanantaihin oli ihana herätä moisen viikonlopun jälkeen, vaikka kello soittikin jo kuudelta aamulla. Olin kuitenkin hyvin nukutun yön jälkeen täynnä energiaa, ja jo rutiiniksi muodostunut maanantain aamujumppa kohensi fiilistäni vaan entisestään.

Jotenkin tuntuu tosi hyvältä elää tätä elämää just nyt.

Tuntuu hyvältä olla tässä, vaikka en tiedäkään, mihin elämä tulee viemään, mitä kaikkea se aikoo heittää eteen tai mitä haluan sillä edes tehdä.

Tuntuu, että mulla on just oikeita ihmisiä ympärilläni, ja että alan pikkuhiljaa ymmärtämään sen, kenen kanssa haluan ihan oikeasti viettää aikaa.

Ihmisten, jotka antavat yhtä paljon itsestään mulle, kuin mäkin annan niille.

dsc_4297Oon käynyt viimepäivinä muutamia tosi piristäviä keskusteluja uusien tuttavuuksien kanssa, ja oon saanut niistä paljon energiaa. On ollut ihana huomata, kuinka lähes tuntemattomienkin ihmisten kanssa voi löytää yhteisen sävelen jo yhden keskustelun aikana. Ja ennenkaikkea, että se yksi piristävä keskustelu saattaa vaikuttaa koko loppupäivän fiilikseen.

Muutama tosi kaunis viesti, joita oon saanut osalta teistä snäpissä, on piristänyt, itkettänyt ja saanut mut tuntemaan tosi suurta kiitollisuutta. Voi että, siellä ruutujen toisella puolen on niin sydämellisiä ja ihania tyyppejä, että haluaisin halata jokaista teistä. Ottakaa tästä siis yksi näääääin iso halaus<3

dsc_4454Soittelin pitkästä aikaa viikonlopun aikana myös pianoa ja lauloin. Se tuntui tosi hyvältä.

Musisointi muistutti mua taas kerran siitä, etten saa ikinä hylätä tai lopettaa musiikkiharrastustani. Se tuo mulle niin paljon iloa ja hyvää oloa, ja toimii samalla tavoin kuin terapia. Jos se joskus jäisi mun elämästä pois, olisin varmasti ihan eri ihminen. Ja aika paljon (henkisesti) sekavampi sellainen.

dsc_4336kuvat: Ella Elers

Tällaista kuuluu mun maanantaiaamuun. Tuntuu hyvältä jakaa ajatuksia ilman miettimättä sen kummemmin tekstikokonaisuutta. Halusin vaan tulla kertomaan, että mun on tosi hyvä olla nyt. Toivottavasti sunkin viikko alkaa rauhallisissa ja kivoissa merkeissä.

Nyt mä kaadan itselleni toisen kupin kahvia, laitan jotain hyvää musiikkia soimaan ja fiilistelen uuden viikon alkua ennen kuin suuntaan iltapäivällä kouluun.

-Laura