Selailin tässä kipeänä ollessani kasapäin kovalevyni kuvia ja huomasin, että nämä ruudut olivat jääneet täysin unholaan ja jakamatta täällä blogissa.


Oltiin siis noin kuukausi takaperin viettämässä pientä ”staycationia” Helsingin Clarion hotellissa Oskun synttäreiden kunniaksi. Olin pitkään miettinyt, että haluaisin yllättää hänet jollakin kivalla elämyslahjalla ja pienen pohdinnan jälkeen päädyin siihen, että menisimme yhdeksi yöksi hienoon hotelliin nautiskelemaan hyvästä ruoasta ja toistemme seurasta.

IMG_8724
IMG_8735
IMG_8833
IMG_8825

Lahjayllätys oli tosi onnistunut ja olimme molemmat innoissamme tästä pienestä irtiotosta, vaikka kotikaupungin sisällä ”reissasimmekin”. Clarion on aivan upea hotelli ja ihanalla paikalla lähellä keskustaa, meren ääressä. 16. kerroksen Sky bar sekä uima-allas, sauna- ja kuntosalialue ovat ehkä yksiä lempparijutuistani koko hotellissa. Rakastin sitä, kuinka saunassa istuskellessaan pystyi korkeiden lasi-ikkunoiden ansiosta ihailemaan Helsingin valoja ja merta.

Myös hotellin Kitchen & Table ravintolan illallinen sekä aamupala saivat ainakin meikäläiseltä arvosanaksi täydet 5/5 – runsas valikoima kaikenlaista ruokaa niin sekasyöjille, vegaaneille kuin kasvissyöjillekin.

IMG_8731
IMG_8723
IMG_8790
IMG_8766
IMG_8747

Meidän staycationin kohokohtia olivat ehdottomasti auringonlaskun ihaleminen 13. kerroksen hotellihuoneesta, herkullinen aamupala, sauna sekä hyvin nukutut yöunet mukavassa hotellisängyssä. Edelleen tulee hyvä mieli tuota viikonloppua muistellessa…

Laura