kuvat: Katarina Kirvesmäki & minä

Muutamia räpsyjä (joista suurimmasta osasta iso kiitos Katalle<3) täältä Samuilta meidän viimepäivien ajalta. Ollaan otettu tosi rennosti ja nautittu auringosta niin paljon, kun vaan ollaan pystytty – täällä on nimittäin ollut aika epävakaa ja sateinen sää suurimman osan ajasta, joten aina kun aurinko vähänkään pilkahtaa, ollaan riennetty nauttimaan sen lämmöstä joko uima-altaalle tai rannalle.

Tällä hetkellä istutaan yhdessä meidän lemppariksi muodostuneessa kahvilassa, jossa syötiin juuri aamiaista ja jäätiin sen jälkeen tekemään vähän hommia läppäreillä. Tämän kahvilan yhteydessä on myös jooga-/jumppasali, muutama majoituspaikka ja uima-allas, ja mun suunnitelmana onkin nyt seuraavaksi mennä 90 minuutin Vinyasa Flow -joogatunnille. Tuntuu, että kroppa kaipaa nyt vahvoja ja avaavia asanoita sekä venytyksiä.

Ollaan täällä Samuilla sunnuntaihin asti, jolloin suunnataan sitten Koh Taolle melkein uuden vuoden aattoon asti. Ollaan nimitäin varattu Bangkokista meidän reissun neljä viimeistä yötä, joten mennään sinne juhlistamaan vuoden vaihtumista ja tekemään vielä viimeiset shoppailut ennen kotiinlähtöä sitten uuden vuoden korvalla. Mutta ei siitä sen enempää, en halua ajatella sitä nyt.

Nyt lähden nimittäin valmistautumaan sille joogatunnille ja sen jälkeen meillä on vielä koko päivä edessä – saa nähdä mitä tänään keksitään.

Ihanaa päivää!

-Laura