Kirjoitin muutama päivä sitten Instagramissa jakamani kuvan alle tekstin joogasta, jossa kerroin, kuinka se ei ole minulle pelkästään harrastus, eikä keino venytellä & avata kroppaa, vaan se on keino tutustua paremmin itseeni. Se on keino opetella tunnistamaan kehoni syvimpiäkin tuntemuksia ja oppia rauhoittumaan, sekä liikkumaan hengityksen avulla.

”To me yoga is not just a way to relax and stretch my body. It is not just a way to deepen my breath or try new poses. It is not just a weekly routine.

It is a way to get to know myself. To actually feel how my body feels, deep within. To sense all the sensations and emotions in me – the good and the bad. To forget about having to achieve anything.

It is a way of life.”

Kyllä, jooga on minulle elämäntapa. Se on muodostunut sellaiseksi viimeisen muutaman vuoden aikana ja tänä päivänä se on yksi tärkeimmistä harrastuksistani, jota tavallisesti teen ainakin kerran viikkoon.

Tällä viikolla joogasaldoa onkin kertynyt jo tavallista enemmän, sillä viikon kaksi ensimmäistä aamua alkoi poikkeuksellisesti aamujoogalla. Ensimmäisenä aamuna Roots Helsingin joogasalissa ja toisena Elixian uutta HiYoga tuntia testaamalla. Loppuviikkoa kohden menen vielä omalle salilleni hot joogaamaan – parasta<3

Maanantaina joogattiin reilun kymmenpäisen naisporukan voimin Peak Performancen kuteissa Roots Helsingin upeissa tiloissa, josta Sara nämä kuvat nappasikin. Aamu alkoi lempeällä Vinyasa flow -harjoituksella, jonka jälkeen nautittiin vielä ihana aamupala Rootsin kahvilan puolella. Joogan ja ravitsevan aamupalan jälkeen olo oli niin ihanan raukea ja mielikin rauhallinen ja valmis uuden viikon aloittamiseen, ettei aamujooga olisi mielestäni yhtään hullumpi tapa aloittaa päivä aina silloin tällöin.

kuvat: Sara Vanninen

Kiitos vielä ihanasta aamusta Sara, Peak Performance & Roots Helsinki.

-Laura