dsc_4219Ehkä mä oon muuttunut.

Ehkä mä en halua enää kaikkia niitä asioita, joita vielä jonkin aikaa sitten halusin. Ehkä mua kiinnostaa nyt erilaiset jutut. Ja ehkä mä myös käyttäydyn joskus eri tavalla, kuin ennen. Ehkä oon entistä rohkeampi ja suorasanaisempi.

dsc_4435Mä en oo aina rauhallinen, kiltti ja periksiantava, vaikka sellainen luonteeltani olisinkin. Mussa on myös se tosi temperamenttinen, argumentoiva ja itsepäinen puoli, jota mä haluan vahvistaa.

Mä en jaksa olla aina kohtelias, vaikka en olisikaan mitenkään pahalla tuulella. En vaan halua sen kummemmin stressata, mitä joku toinen saattaa musta ajatella.Oon tehnyt sitä ihan tarpeeksi elämäni aikana, eikä sille ole enää sijaa.

Mä en halua antaa sille sijaa.

dsc_4443Mua ärsyttää liika miettiminen. Sellainen ylianalysoiminen.

Mä olin itse ennen se, joka odotti jatkuvasti tulevaa, suunnitteli huomista ja pelkäsi, kun ei tiennyt, mitä elämältään haluaa. En jaksa sellaista enää ollenkaan. Jatkuva sekasotku, pelko, stressi ja valittelu nostattaa mun iholla vaan kylmiä väreitä, eikä mulla ole energiaa edes yrittää vastata sellaisiin tunteisiin. Enemmänkin vaan vaikenen ja katselen niitä paheksuen.

dsc_4275Eikä sillä, etteikö niitä tunteita tai sekasotkuja saisi olla – tottakai saa ja jopa pitääkin. Mutta just nyt, tässä elämäntilanteessa, tässä hetkessä ja tässä elämässä mä en niitä kaipaa.

Ne ei palvele mua.

dsc_4353kuvat: Ella Elers

Mä en halua teeskennellä. En halua stressata elämää tai pelätä tulevaa. Enkä halua olla aina se kilttityttö, joka myöntyy, antaa aina anteeksi, eikä koskaan sano vastaan.

Elämä on niin paljon enemmän, kuin vaan nättiä käytöstä ja kulissia.

-Laura