Maanantai. Uusi viikko. Haluaisin muistuttaa sinua tänään olemaan itsellesi armollinen.

Ainakin minulla itselläni on välillä maanantaisin – ja viikon alussa muutenkin – automaattisesti kova draivi päällä, joka ajaa minua jatkuvasti saamaan asioita aikaiseksi. Haluan saada duuneja ja kouluhommia tehtyä, ehtiä treenaamaan, olla koiran kanssa ja nähdä kavereita. Se saa välillä aivoihin niin kovan vaihteen päälle, että yhtäkkiä huomaan torstai-iltana olevani aivan poikki, kun joka päivä on ollut jotakin menoa ja tekemistä.

IMG_9813

Nyt kuitenkin täällä Espanjassa päivät ovat menneet vähän sekaisin ja on ollut ihanaa, kun välillä ei edes muista onko arki vai viikonloppu. Saatan ihan hyvin viettää maanantai-aamun terassilla muutaman tunnin ajan makoillen ja aloittaa työn teon ja koneen naputtelun vasta lounaan jälkeen. Se on tehnyt todella hyvää. On ollut ihanaa poiketa niistä (liiankin) tutuista ja turvallisista arkirutiineista, mitä aina kotona Helsingissä jopa automaattisestikin seurailee päivästä ja viikosta toiseen.

IMG_9926-2
joogajooga-asu: Adidas

Anna siis itsellesi tänään aikaa. Merkitse vaikka kalenteriin muutama hetki, kun saat tehdä jotakin vain itseäsi varten. Se voi olla joogatunti, hiljentyminen yksin kotona, treeni, hieronta, äänikirjan kuuntelu (suosittelen muuten tätä vaihtoehtoa – ihan parasta!!) tai ihan vain hyvän ruoan nauttiminen sohvalla Netflixin ääressä.

Aloita viikko hyvillä mielin, olemalla itsellesi kiva. Älä piiskaa, älä vaadi. Anna vain mennä ja muista välillä rentoutua.

IMG_9854kuvat: Veera Bianca

Ihanaa uutta viikkoa<3

Laura